"Săptămâna viitoare este ultima de campanie electorală şi am luat decizia în unanimitate să finalizăm campania electorală în teritoriu şi să ne vedem pe 12 iunie dimineaţă iar la ora 15,00 premierul va ţine o alocuţiune în Parlament pe probleme europene", a precizat vicepreședintele Camerei Deputaților, Hrebenciuc, citat de Agerpres.
El a adăugat că garantează că toate proiectele legislative care sunt pe ordinea de zi a Camerei vor trece până la 1 iulie, când începe vacanța parlamentară. Hrebenciuc a mai spus că, în săptămâna care urmează după alegerile locale, se va discuta cazul Borbely, dar şi situaţia deputaţilor care au decizii de la ANI.
"Au fost perioade când aveam o mie de legi în Parlament, acum pentru 100 şi ceva de legi chiar nu e problemă, multe au raport de respingere. Le terminăm în două săptămâni, cât mai este până la vacanta parlamentară, o să lucrăm în flux continuu şi le vom acoperi, vom lucra şi joi şi vineri", a susţinut Hrebenciuc, adăugând că absenţa deputaţilor din Cameră în aceste zile nu este chiul, pentru că aceștia lucrează în teritoriu. "Noi suntem aleşi uninominal şi avem responsabilităţi în zonele în care suntem aleşi de oameni", a afirmat vicepreședintele Camerei.
CITIȚI ȘI:

  • Victor Ponta se adresează Parlamentului pe 12 iunie, pe probleme legate de UE