Evenimentul Zilei > Horoscop > HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. O zi cumplită pentru nativii acestor zodii. Peste tot este haos şi nepăsare
HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. O zi cumplită pentru nativii acestor zodii. Peste tot este haos şi nepăsare

HOROSCOPUL LUI DOM’ PROFESOR. O zi cumplită pentru nativii acestor zodii. Peste tot este haos şi nepăsare

Mijlocul săptămânii pare mai dens, mai obositoar, cu vreme capricioasă pentru nativii unor zodii. Pentru alții, o zi plăcută și favorabilă pentru mai toate activitățile. Dom Profesor a făcut horoscopul pentru fiecare zodie în parte.

HOROSCOP  25 noiembrie 2021

 BERBEC    Ziua îţi aduce o atitudine justă faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de bunele tale intenţii. Conjunctura arată că ai o puternică forţă emoţională, pe care trebuie s-o controlezi! Ai o idee, un proiect, sau important, sau la care ţii foarte mult, deci este important sentimental, şi nu ştii dacă eşti pe drumul cel mai bun. Ei bine, stelele spun că eşti! Horoscopul tau indica astazi relatii armonice cu cei nascuti in semne de foc si aer si nefavorabile cu semnele de pamant si apa.

TAUR   Mijlocul săptămânii pare mai dens, mai obositoar, cu vreme capricioasă. E momentul să-ţi faci timp şi pentru relaxare şi să te îngrijeşti. Tratamente de întreţinere, ceva fizioterapie, poate masaje… Egoismul bine temperat te salveaza astăzi de deceptii.  Cu toate că gandeşti prin o anumita logica, trebuie să-ţi urmezi mai ales intuiţia şi să laşi dialectica pentru altă dată; pentru că, probabil, interesele personale primeaza.

GEMENI   Nu ştie nimeni cum să-ţi intre în voie. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. Azi stai un pic şi analizează şi descoperă cauzele înstrăinării tale. Nu este greu! Totuşi o Zi placută si favorabila pentru mai toate activitatile, dar nimic nu se poate asemui cu vizionarea unui film online şi o cina cu toată familia! Aspectele horoscopului tău nu contrazic direcţia generală de dezvoltare a viitorului. Pare o perioadă lipsită de griji, plăcută, fără evenimente, fapte sau gesturi importante notabile – şi de aceea va trece repede, ca orice zi bună!

RAC   Astăzi operezi o schimbare în abordarea relaţiilor umane. Până acum te bazai mai mult pe latura emoţională, de azi încerci să fii mai raţional şi mai logic! Poţi să obţii mai multă stabilitate. De la o vreme ai parerea ca toata lumea are ceva de impartit cu tine. Nu este adevărat! Adevărul este ca nu te poti concentra si că-ti scapă aspecte esentiale. Mai interesează-te şi de cele ale sufletului. Nu uita că nu ai un suflet, eşti un suflet care are un corp!

LEU  O stare te cuprinde astăzi, nemotivat. În ciuda vremii, ai o dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe cu prietenii. Dă curs acestor porniri, din ele se constituie starea de bine şi de sănătate! Evită să mai aprinzi ţigaretă după ţigaretă – fumatul este o plăcere sofisticată, nu un obicei nervos. Seara plăcută şi relaxantă. Anumite zâmbete cu subanţeles si bătai pe umar te ajuta sa tragi concluzia ca lucrurile incep sa mearga spre bine, în cercul tău, în anturaj dar si in dragoste.

FECIOARA  Astăzi te cuprinde o dorinţă obsesivă să faci treburile repede şi bine. Poţi să primeşti şi ajutor, azi conjunctura te favorizeză. Dacă oboseşti, foloseşte tehnici tradiţionale de revigorare. O zi ceva mai plictisitoare şi enervantă, în acelaşi timp. Evită intervenţiile bruşte şi deciziile pripite. Investiţiile pe termen lung în relaţiile sentimentale făcute astăzi se vor dovedi, paradoxal, foarte profitabile…  Leagă-te la cap pentru ca o să te doara! Ceva migrene astazi din cauza unor tensiuni neaşteptate in anturaj. Le rezolvi cu diplomatie si treci mai departe.

BALANTA   Nu fi prea critic, cu alţii sau chiar cu tine! Înlocuieşte reproşurile cu un zâmbet şi o propunere de colaborare. Oferă-ţi o pauză binevenită în climatul de agresivitate şi încrâncenare! Chiar dacă „nimc nu este important”, dupa cum spune Kabbala, astăzi poţi realiza multe, lua decizii importante, clarifica nişte probleme.  Seara îţi aduce o surpriză. Fii originalul original! Asăzi trebuie doar să zici mulţumesc, pentru că treci printr-o perioada in care ajutorul vine de unde nici macar nu te asteptai! Mai lasă gindurile negre si nu te mai zdrobi să placi tuturor. Fii tu, chiar tu…

SCORPION   Prieteni sau rude te viziteaza astăzi, cu veşti bune. Puneţi la cale impreună un proiect care pare interesant. E vorba despre distracţie şi sărbătorile de iarnă, dar şi de multă bătaie de cap. Lumea spune ca regretă greşelile. Fals ! Nimeni nu este chiar aşa de stupid incat sa faca in mod conştient şi premeditat o actiune contrară intereselor proprii. Astăzi – nu e rău deloc… Se poate spune, dupa configuratia astrologică, ca te bucuri de o zi întreagă de influenţe favorabile in sensul ca nu o sa ai nici un necaz mare ! De ceva timp incerci sa faci fata unei enervari fară motiv. Probabil este doar presiunea atmosferica şi vremea mizerabilă…

SAGETATOR   Astăzi poţi să arăţi partenerului buna ta credinţă, că nu renunţi uşor şi că ai resursele ca să continui, chiar să progresezi. Efortul merită un premiu, aşa că ai o cină tandră cu lumânări! Primesti o veste… total lipsita de sens. Poate unde ziua este slab aspectata astrologic, sau cam aşa ceva. Sau poate unde peste tot este haos şi nepăsare. Interesul poartă fesul. Viaţa e o permanenta infruntare de interese, aşa incât trebuie să ai şi puţin noroc în promovarea scopurilor.

CAPRICORN  Te-ai cam plictisit de lentoarea cu care se întâmplă lucrurile. Astăzi ai şansa să accelerezi lucrurile din proprie initiativa şi să încerci să lămureşti situaţia. Fermitatea îţi face bine! Îţi faci de treabă. Astazi ai ceva important de lucru. Nu chiar ce-ţi doreai, dar până la urmă activitatea este… activitate! O zi excelentă pentru sentimentalul din tine. Iti prieşte orice discutie la o cafea (sigur, dacă se repară automatul de cafea) si mai lasi deoparte nelinistea si suspiciunea permanenta. Râzi, pentru ca râsul este ultima reduta impotriva prostiei şi a haosului!

VARSATOR  Ai o mulţime de gânduri şi idei în ceea ce priveşte domeniul comunicării. Nu eşti mulţumit de imaginea ta publică şi doreşti să pui lucrurile la punct. Ziua e favorabilă oricărei iniţiative! Portofelul nu-i sac fără fund! Sau cardul, chiar daca este pe debit. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic in propria imagine.

PESTI  Nu prea ai spor, orice ai face. Aşa că nu te implica în decizii importante şi în lucrări sensibile. Încercă să treci rapid şi uşor prin dimineaţă şi oferă-ţi o seară plăcută şi relaxantă! Experienţa bate mai intotdeauna iscusinţa! O calatorie sau o deplasare, pentru un oarecare procent dintre nativi – pe vremea asta capricioasă? Mai bine amână!  Nimic din ce a fost nu mai este, dar viitorul este plin de speranţe. Trebuie sa te folosesti de bagajul de informatii din trecut ca sa rezolvi o situatie prezenta. Nu ai liniște pentru că eşti in urmă cu multe treburi. Fă-ţi un plan, cere ajutor!