Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Angela Merkel are dorinţe ascunse

Autor: | | 0 Comentarii | 2941 Vizualizari

Pe 17 iulie s-au născut John Jacob Astor, James Cagney, Earl Staley Gardner, Donald Sutherland, Juan Antonio Samaranch, Angela Merkel, Ion Alexandrescu, Nicolae Neagoe.

În calendarul creştin ortodox sunt Sfinţii: Marina şi Eufrasie.

Tradiţional, în „kalendar”, Circovii de vară continuă cu Sf. Mare Mucenică Marina, motiv creştin suprapus peste vechea sărbătoare a femeilor, care ţinea trei zile, astăzi probabil fiind iniţierea secretă în confreriile feminine. ”Sătenii nu ştiu în ce zi cade şi din trei zile, doar s-o nimeri una”, (Speranţia). Secretul "surorilor" era şi este bine păstrat. Poate că mai ştiu "toate vorbele şi toţi paşii" unele femei şi le transmit din mamă în fică, dar le este frică să le spună.

Strict interzis femeilor şi mai ales femeilor însărcinate să lucreze după prânz, sub aspre pedepse, să nu fie „mărinite”. Se dă de pomană. Probabil, obiceiuri din neolitic.

Marele savant german Julius Lips arăta că în prezent, pe Pământ coabitează toate erele omeneşti posibile, de la cea a pietrei şlefuite, a neoliticului, până la societatea post-industrială. Şi se întreabă ce vor constata arheologii peste zece mii de ani, în speranţa că atunci vor mai exista oameni şi arheologi.

Doamna Angela Dorothea Merkel, născută Kasner, mutti Merkel, sau Angela die Grosse cum îi se spune, cu admiraţie şi preţuire, de către tinerii germani, împlineşte astăzi 61 de ani. Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag! Mögen alle deine Wünsche in Erfüllung gehen!

Considerată de “Forbes” drept cea mai puternică femeie din lume, la al zecelea an în care conduce destinele Germaniei Federale şi de ce nu, ale Europei.

Béatrice Guénin, în numărul din iulie al revistei “Horoscope” face portretul astrologic al doamnei Angela Merkel, născută la 17 iulie 1954, la ora 18:12, în Hamburg. Ceea ce este interesant să notăm, spune franţuzoaica, este maniera tipică pentru o nativă din zodia Racului în care Angela Merkel a reuşit să se impună. Racul are o pondere importantă în tema astrală, zodia găzduind două conjuncţii importante, cea dintre Soare-Uranus şi cea dintre Mercur-Jupiter, continuă Béatrice. Cu discreţie, aproape în secret, dar cu o mână de fier, cu o inflexibilitate şi o tenacitate redutabile – aşa procedează Angela Merkel!

Aş nota, de asemenea, că Ankela Merkel are un aspect deosebit, de sportiv, sau de militar de mare succes: Marte în conjuncţie cu Ascendentul, în Săgetător. Un aspect “masculin” spune Béatrice Guénin. Foarte posesivă, ceea ce prinde Racul în “cleşti” nu mai dă drumul, dă dovadă de o reţinere, de o discreţie interesantă în ceea ce priveşte emoţiile şi sentimentele ei. Într-o epocă în care preşedinţii şi prim miniştrii plâng la televizor, Angela Merkel îşi ascunde dorinţele, emoţiile şi sentimentele. Dar, le are!

Să ne amintim că în însângeratul ianuarie, la Paris, doamna Angela Merkel şi-a pus capul pe umărul lui François Hollande, în semn de compasiune.

Pentru Angela die Grosse, familia este patria cea mică şi patria este familia cea mare! Mămoasă şi protectoare, în intervenţiile ei din media nu ezită să dea sfaturi bune tinerilor germani, de parcă ar fi toţi copiii ei! Tipic pentru o nativă din zodia Racului!

Să sperăm că doamna Angela Merkel va avea puterea specifică zodiei ca să ţină în frâu seniorii războiului şi să menţină UE, cel de al Patrulea Reich, care, de bine, de rău, garantează pacea pe continent şi bunăstarea pentru o parte dintre europeni. Şi să facem şi noi, toţi românii, parte dintre cei care se bucură de dividentele bunăstării UE, chiar de mâine, pentru că, nu-i aşa, mâine, este, în definitiv, o altă zi!

BERBEC Azi nu trebuie să te repezi ca berbecul! Mai mult calm şi numără în gând până la zece, sau bea un pahar de apă, poate ajută să te calmezi! Graba strică treaba şi tu nu vrei să strici nimic! Astăzi continuă, pe alt registru, disponibilitatea ta pentru comunicare şi usurinţa transpunerii în vorbe a unor trairi. Pe de altă parte simţi o mişcare centrifugă de izolare, mai ales în a doua parte a zilei, pe seară, o nevoie de singurătate şi solitudine în care vântul pustiului să-ţi vindece rănile sufleteşti. TAUR Ca în toate dimineţile, dacă eşti la serviciu, sau pe plajă, atunci oboseşti. Normal. Da, dar azi poţi să ai şi o veste bună şi o seară relaxantă, plăcută, poate la o terasă, sau un film bun. Determinarea ta începe să-şi arate rezultatele în carieră. Şeful tău este mulţumit şi poate să-ţi propună un nou proiect, o nouă perspectivă. Nu te încânta, nu îţi dă şi bani mai mulţi! Planetele sunt dispuse complex, planetele personale sunt înşirate după Soare, sugerând că ai de ales între două sau mai multe posibilităţi.

GEMENI Eşti distrat, cam confuz şi nu te poţi concentra. Ce poţi să faci când nu ai chef de nimic? Mai nimic, dar cu competenţă! Zâmbeşte mult şi fii agitat, aşa lumea nu o observe că nu faci nimic! Încercă să închizi, să pui un marcaj clar între situaţiile din trecut şi cele pe care vrei să le începi. Atât în afaceri, serviciu, viaţă profesională cât, mai ales, în domeniul personal, pe plan sentimental şi al intereselor tale. Din nou ţi se cere ajutorul, în familie. Toată perioada, toată ziua, stă sub semnul unei schimbări de program, de direcţie, mai mult o schimbare tactică decât o manevră startegică, o operaţiune "de cadastru" de stabilire de frontiere spirituale.

RAC Dacă ai schima locul? Poate schimbi şi norocul, vorba proverbului. Nu ai multe motive de bucurie, dar nici nu vezi viitorul în negru. O schimbare este necesară. Poate o plimbare, în oraş? Luna îţi poate da falsa impresie că totul depinde numai de tine, că toate stau doar pe umerii tăi, că eşti un Atlas modern. Impresia că totul este în responsabilitatea ta nu te părăseşte toată ziua, dar te face mai serios şi mai precaut. Şi te simţi singur, foarte singur, chiar dacă eşti pe un stadion plin, la un meci de fotbal! Dacă eşti celibatar impresia de împovărare şi solitudine te ajunge şi acasă. Dacă nu, ai o şansă în plus să fii pus la punct, adică nu eşti tu chiar Atlas: eşti trimis să arunci gunoiul şi să cumperi pâine de unde ştii, proaspătă să fie, că ai uitat, cuprins de probleme psihologice!

LEU Astăzi ai ocazia să descoperi anumite motive ale comportamentului din ultimul timp al colegilor, al celor din jurul tău, în general vorbind. Ia atitudine şi lămureşte imediat lucrurile! Atmosfera se încălzeşte la propriu şi la figurat la serviciu, sau unde munceşti, dar atitudinea ta rece de prădător te face un bun conducător, o călăuză în vremuri grele. Cu Venus favorabilă, lucrurile par să stea mai bine, eşti avantajat. Şi nu numai în dragoste, Venus, în astrologie este "micul benefic" care aduce avantaje şi îndulceşte necazurile, în general. Evită să aduci acasă problemele de la serviciu, lasă tensiunea şi frustrarea pe pragul căminului tău.

ULTIMA ORA. Cu cine STA IN CELULA Radu Mazare!

Pagina 1 din 2

Stirile zilei

Alte articole din categoria: Horoscop

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI