Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva, 30 iulie. Zodiile care pot da lovitura în carieră. Un impuls energetic le ajută să ia decizii cruciale
Horoscop Minerva, 30 iulie. Zodiile care pot da lovitura în carieră. Un impuls energetic le ajută să ia decizii cruciale

Horoscop Minerva, 30 iulie. Zodiile care pot da lovitura în carieră. Un impuls energetic le ajută să ia decizii cruciale

Horoscop Minerva, 30 iulie. Pentru unii nativi, totul se învârte în jurul carierei. Chiar dacă este vremea concediilor.

Horoscop Minerva, 30 iulie.

Berbec – Dacă intenționezi să te prezinți la examen pentru ocuarea unui post în serviciile publice te poți pregăti de pe acum. Vei vedea multe schimbări pozitive în carieră, în special dacă lucrezi în domeniul publicării. De asemenea, artiștii, pictorii și muzicienii vor avea o mulțime de oportunități de a-și afișa talentul.

Taur – Dacă lucrezi în învățământul alternativ – astrologie, cristaloteapie, reiki, s-ar putea să existe o clasă pe care să o iei un test față de tine însuți/însăți sau pentru o certificare completată. Nu lăsa pasiunea să se stingă. Multe lucruri despre această afacere s-ar putea schimba în mai puțin de o lună.

Gemeni – Astăzi, ai parte de un impuls energetic de care ar trebui să ții seamă. Poți cere o promovare sau poate un transfer (poate într-o echipă mai dinamică) și să fii chemat la interviu. Dacă șeful  lipsește în timpul acestei perioade, trimite-i un mesaj pentru a afla când revine ca să stabilești întâlnirea la care să fie și el de față.

Rac – Posibil să simți că există mai multe obligații decât câte ore are o zi. Este probabil un timp incuantificabil. Acest lucru se poate datora colaboratorilor care sunt bolnavi sau sunt în vacanță. Sarcinile lor profesionale ar putea ateriza pe biroul tău. Anunță-ți șeful că ai nevoie de ajutor. Oamenii te trag astăzi, în toate direcțiile.

Leu – Ai parte de extinderea responsabilităților la locul de muncă. Acesta ar putea fi mutarea într-un alt birou, la un alt etaj, o echipă mai mare sau un birou mai mare. Dar, de asemenea, cum spuneam, poate însemna mai multe îndatoriri și responsabilități. Dacă nu îți plac schimbările, discută despre asta cu șeful tău.

Fecioară – În sfârșit, apare o deschidere pe care o aștepți de ceva vreme. Ia acest lucru ca pe un semn pentru a merge mai departe. Uneori îți subestimezi abilitățile considerabile și alegi calea cea mai sigură. Dar este timpul să îți susții cariera, chiar dacă nu ești sigur dacă ești gata pentru această tranziție.

Balanță – Așteptă-te la o extindere a membrilor de familie, un copil, un ginere sau o noră, mama sau soacra. Ai putea să cumperi sau să vinzi proprietăți sau poate să te muți în altă parte. Orice s-a întâmpla, a sosit momentul nu să supraviețuiești, ci să prosperi. Ești capabil de câteva lucruri uimitoare.

Scorpion – Dacă ai fost nepăsător cu cu finanțele tale, probabil că ai acumulat unele datorii, iar acum este momentul să revii la un buget clar. Dacă vorbim despre spor, acum există energia necesară pentru a crea un al doilea flux de venituri. Ești văzut ca un angajat foarte valoros și ai șansa de a vorbi despre munca ta.

Săgetător – Farmecul personal și magnetismul sunt puternice acum. E bine să te prezinți în situații profesionale. Acest lucru este valabil mai ales acum, când Mercur este în semnul tău. Vezi cine este disponibil și dispus să îți dea o mână de ajutor. Deschide o ușă către un nou loc de muncă sau o nouă sursă de venit pentru tine.

Capricorn – Astăzi, este bine acum să îți faci planuri pentru viitorul tău. Gândește-te unde dorești să ajungi ca și carieră, fie că este vorba să rămâi la locul de muncă la care ești, să găsești un nou loc de muncă sau să începi propria afacere. Caută în jur pentru a găsi oameni care te pot ajuta sau caută modalități de a eficientiza sarcinile.

Vărsător – Ziua îți aduce câteva vești fericite la birou. Este posibil să ai un asistent sau poate nu mai trebuie să faci ceva ce nu îți place. Locul de muncă îți poate aduce mai multă satisfacție acum. Posibil să vrei să folosești această energie pozitivă pentru a cere o parte din concediul de odihnă. Ești recompensat pentru munca bine făcută.

Pești – Cercul social se extinde, aducând conexiuni și oportunități care îți pot extinde mult Cunoașterea și lumea. Dar mai întâi va trebuie să eliberezi conștient, lucrurile pe care le-ai depășit și evită să te compari cu ceilalți sau cu standardele de succes ale societății. Abia atunci îți poți deschide inima cu adevărat către viitor.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News