Evenimentul Zilei > Actualitate > Horoscop Minerva, 20 iulie. Vești foarte proaste pentru bugetari. Dar nu e totul pierdut, Universul lucrează
Horoscop Minerva, 20 iulie. Vești foarte proaste pentru bugetari. Dar nu e totul pierdut, Universul lucrează

Horoscop Minerva, 20 iulie. Vești foarte proaste pentru bugetari. Dar nu e totul pierdut, Universul lucrează

A doua zi a săptămânii vine cu vești proaste pentru cei care lucrează în sectorul bugetar. Însă, sunt și vești bune. Totul depinde de fiecare în parte. Citiți horoscopul făcut de Minerva pentru fiecare zodie și aflați ce vă hărăzesc astrele pentru ziua de 20 iulie.

Horoscop Minerva, 20 iulie

Berbec – Cei care lucrează în sectorul bugetar, ministere sau agenții, s-ar putea pomenii cu salariile diminuate și chiar cu o restrângere a schemei organizatorice. Deci, este posibil ca finanțele să nu mai fie atât de grozave pe cât te aștepți. De asemenea, ar putea fi mai dificil să finalizezi proiectele la care lucrezi. Evită alimentele grase și condimentate,

Taur – Informații despre o investiție sau o oportunitate de afaceri. Nu te grăbi să fii de acord. Moștenirile sau sumele mari de bani, trezesc interesul unor oameni pe care îi cunoști și care vor dori să te implice într-o investiție. Analizează atent, datele pe care le ai. Mișcarea ar putea fi vitală pentru sănătate. Acest lucru devine și mai important dacă ai o alimentație echilibrată.

Gemeni – Îți este greu să alegi doar un fel de dispoziție și să te conformezi, dar ești dispus să încerci dacă rezultatul final este dragostea dorită. Te simți mai motivat când vine vorba despre bani doar că nu ai atât timp cât ți-ai dori. Ai putea fi sensibil răceli, așa că nu ar strica să iei, preventiv, vitamina C și zinc minerale și vitamine care ajută și stimulează sistemul imunitar.

Rac – Te faci remarcat. Ideile tale sunt întâmpinate cu cuvinte de laudă. Laudele vin de la șeful direct și, probabil, de la cei mai buni directori din instituția în care lucrezi. Află pe cine te poți baza pentru mai multe mici favoruri făute, în timp ce te străduiești să fii perfect. Bugetul este echilibrat. Mersul pe bicicleta de întreținere ajută să scapi de kilogramele în plus.

Leu – Este o idee bună să ai o listă cu ceea ce dorești și direcția în care vrei să mergi, astfel încât să știi ce să cauți și Universul știe ce să îți trimită. Pentru a fi clar, ar trebui să eviți orice comportament financiar cu risc ridicat pe care în mod normal l-ai evita. Găsești tratamente sau suplimente alimentare care pot îmbunătăți capacitatea de a te imuniza rapid.

Fecioară – Ți se poate închide o ușă pe care o considerai calea cea bună, dar va deschide simultan, o alta pentru tine. Acesta este calea de urmat. Faci planuri pentru a atinge acel statut care să te facă cu adevărat fericit. Pentru a-ți facilita munca, ia în considerare să accesezi fonduri nerambursabile. Masajul sau alte tratamente cosmetice fac să te simți relaxat.

Balanță – Cu nivelul de încredere pe care îl ai, este timpul să-ți îndeplinești principalul obiectiv financiar. Este vorba despre un obiectiv clar, unul pe care l-ai declarat de mult timp. Întreabă-te dacă ești sincer în legătură cu situația ta financiară și cum îți cheltui resursele. Acum este momentul pentru a face ajustări. Exista tendința de a mânca mai mult și în miez de noapte.

Scorpion – Vei avea multe de făcut și cea mai mare parte a timpului te vei ocupa de bani. Achiziționând repede și cheltuind cât mai puțin, poți scăpa de cheltuieli fără a compromite situația familială. Continuă cu grijă și păstrează-ți cumpătul cât mai mult posibil. Trebui să îți faci timp pentru a-ți organiza rutinele și a elimina orice obiceiuri negative care nu te ajută.

Săgetător – Ai convingerea că poți învăța lecții din orice fel de experiență pe care o ai. Noi echipamente sau procedee de lucru la locul de muncă. Identifică funcțiile specifice postului în care ai putea îmbunătății performanța și care ar putea aduce bani. Nu rămâne cu aceeași rutină săptămână de săptămână ci să diversifică efortul, astfel încât să nu te plictisești.

Capricorn – Adevăratele talente ies la iveală și te simți confortabil să fii tu însuți. Pot surveni  schimbări în viața ta, mai ales în zona de carieră. Sentimentul de rivalitate sau existența unui dușman adevărat te-a putea aduce în situația neplăcută de  pierde bani, așa că fii cu băgare de seamă la cei de lângă tine. Sugere suplimente alimentare și vitamine care stimulează imunitatea.

Vărsător – Uneori să fii la locul potrivit funcționează, dar alteori trebuie să depui eforturi. Este echilibrul în care îți vei găsi mulțumirea. Fii cu urechile pâlnie, cum se spune. Vin informații utile pe care să le folosești în următoarele câteva luni. Mai ales că este vorba despre bani. Deși s-ar putea să fii ocupat cu socializarea, simți dorința de a avea ceva timp și pentru tine.

Pești – Nu ești cel mai bun în planificare, dar să știi ce vrei și asta te ajută să obții ce dorești. Ziua aduce o oportunitate legată de locul de muncă. Posibil în urma CV-ului pe care l-ai postat pe un site de joburi. Acest lucru poate fi urmat de un interviu și o ofertă de lucru. Găsește modalități de a încorpora mișcarea în viața ta ca pe o necesitate stringentă.