Hizo, păstrat până apare altul, mai ieftin şi mai bun

Hizo, păstrat până apare altul, mai ieftin şi mai bun

Sezonul dezastruos pe care Rapid tocmai l-a încheiat pare a fi doar începutul unei perioade negre pentru clubul giuleştean.

„Vreau să plec, nu mai pot. Am făcut tot posibilul pentru a salva acest club. Dau Rapidul cui vrea să îl ia. Nu cer pe el decât un leu!”, ne-a declarat ieri, cu voce tremurândă, patronul George Copos.

Viorel Hizo a făcut programul echipei pentru sezonul următor, deşi nu se ştie dacă el va mai fi antrenor în Giuleşti. „Hizo este încă la Rapid. Deocamdată, nu luăm nicio decizie”, a mai spus Copos, care cu o seară în urmă anunţase că îl va schimba pe „Dulău”. Emil Dică a fost transferat pe gratis la CFR Cluj! Strategia lui George Copos este simplă: îşi doreşte un antrenor mai valoros decât Hizo, dar care să ceară un salariu mic. Patronul giuleştean tatonează variantele Viorel Moldovan şi Neluţu Sabău, care tocmai a demisioant de la Bistriţa, dar îl ţine şi pe Hizo în funcţie, urmând să-l demită doar în cazul în care va găsi un antrenor mai bun şi mai ieftin!   Rapid a mai pierdut un jucător din echipa cu care atingea sferturile de finală ale Cupei UEFA în urmă cu trei sezoane. Emil Dică a semnat ieri un contract pe trei ani cu CFR Cluj. Întrucât fotbalistul a plecat liber de contract, giuleştenii nu au încasat niciun ban în schimbul mijlocaşului de 26 de ani! Rapid nu se află la prima eroare managerială de această natură. „Feroviarii” i-au mai pierdut recent pe Vella, Adefemi şi pe Dani Coman fără să câştige vreun ban din transferuri!   „Nu vreau să vorbesc urât despre Rapid, pentru că am trăit şi multe momente frumoase la această echipă. Este clubul cu care am câştigat primele mele trofee în fotbal. Cei din conducere ştiu mai bine de ce am plecat. Sunt foarte fericit că am semnat cu CFR Cluj, deoarece este o echipă la care se vrea performanţă”, ne-a declarat ieri Emil Dică.

0 lei a încasat Rapid în urma plecării lui Emil Dică la CFR Cluj

Ne puteți urmări și pe Google News