Hidroelectrica: Contractele cu Elsid şi Electrocarbon continuă. Alro are termen 15 august

Hidroelectrica: Contractele cu Elsid şi Electrocarbon continuă. Alro are termen 15 august

Hidroelectrica a semnat două acorduri comerciale cu Elsid şi Electrocarbon, prin care contractele cu cele două companii se vor derula până în 31 martie 2013, iar termenul limită pentru singurul contract bilateral aflat în renegociere, cel cu Alro, a fost stabilit pentru 15 august 2011, a declarat administratorul judiciar al Hidroelectrica, Remus Borza, partener în cadrul companiei Euro Insol, citat de Agerpres.

"Negocierile cu Elsid şi Electrocarbon au fost finalizate. Nu au fost denunţate, ci s-au semnat acorduri comerciale potrivit cărora contractele vor decurge până la termenul iniţial, adică 31 martie 2013, însă cu preţul modificat. Nu putem anunţa preţul, dar acesta este net superior preţului din 2011", a afirmat Remus Borza.

Reprezentantul Euro Insol a precizat că Alro a primit din partea Hidroelectrica un termen limită până în 15 august pentru a veni cu o nouă ofertă.

"Alro are fixat deadline 15 august pentru a veni cu o nouă ofertă. Vom avea şi o întâlnire intermediară în 9 august. În 15 august vom comunica toate preţurile renegociate, atât cu Alro, cât şi cu celelalte companii", a adăugat Remus Borza.

Ne puteți urmări și pe Google News

Hidroelectrica a denunţat contractele cu traderul elveţian de energie Alpiq, decizia intrând în vigoare de la 1 august, cu traderul Energy Holding, cele două contracte încheiate cu traderul Energy Financing Team (EFT), primul contract denunţat fiind cel încheiat cu EuroPec.