HCM Constanţa, învinsă de Veszprem

HCM Constanţa, învinsă de Veszprem

HCM Constanta, prima formaţie masculină de handbal din Romania care s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor, a pierdut astăzi, scor 27-23, în faţa fostei echipe a lui Marian Cozma, MKB Veszprem.

Maghiarii, care au condus pe aproape toată durata partidei, au câştigat prima confruntare cu o echipă românească de la moartea fostului handbalist roman, din februarie 2009. MKB Veszprem, formaţie care are în palmares o finală în Liga Campionilor (2002), a reuşit să îşi impună jocul încă din start, reuşind să revină de la 0-2 şi având o eficienţă mai mare în faţa porţii decât constănţenii.

HCM Constanţa, echipă pregătită de Zoran Kurtes, a alergat peste 55 de minute pentru a-i prinde din urmă pe maghiari. Cu zece minute înainte de final, HCM a reuşit să egaleze scorul la 19, în urma unor reuşite spectaculoase ale extremei Laurenţiu Toma, iar cei peste 2.000 de spectatori prezenţi în sala din Buzău începeau să creadă în victorie.

Maghiarii, ajutaţi şi de mai multe perioade de inferioritate în tabăra constănţenilor, nu au făcut însă paşi greşiţi şi s-au impus la o diferenţă de patru goluri.

Ne puteți urmări și pe Google News

Daca pentru HCM prezenta in aceasta faza a celei mai importante competiţii inter-cluburi este o premiera, pentru antrenorul constantenilor nu va fi o premiera. Returul optimilor de finală este programat pentru 3 aprilie 2010, în Ungaria.