HCM Constanţa, înfrângere usturătoare în Liga Campionilor

HCM Constanţa, înfrângere usturătoare în Liga Campionilor

HCM Constanţa a pierdut, cu scorul de 23-33 (9-15), primul meci din grupa D a Ligii Campionilor, disputat aseară, pe teren propriu, împotriva campioanei Croaţiei, RK Zagreb.

Oaspeţii au controlat jocul de la un capăt la celălalt, prima repriză fiind însă una foarte tensionată, jucătorul formaţiei croate Jakov Gojun primind cartonaşul roşu pentru că l-a lovit pe Csepreghi. Diferenţa de şase goluri dintre cele două echipe înregistrată la pauză a crescut în repriza secundă, iar HCM Constanţa a pierdut primul meci în acest sezon al Ligii Campionilor.

RK Croaţia Zagreb - o forţă a handbalului european în anii '90 - a contat aseară şi pe superstarul Ivano Balici, campion olimpic şi mondial cu echipa naţională a Croaţiei, însă cel mai bun jucător de pe teren a fost Ljubo Vukici, care a înscris de 13 ori în poarta constănţenilor. Csepreghi şi Mureşanc, cu câte şapte, respectiv şase reuşite, au fost cei mai buni marcatori ai lui HCM

Tot în grupa D s-au mai disputat meciurile HC Sankt Petersburg - HC Bosna Sarajevo 32-37 şi Ciudad Real - SG Flensburg-Handewitt 27-19. HCM Constanţa ocupă ultimul loc în grupa D, iar în următorul meci va întâlni pe SG Flensburg, pe 2 octombrie.

Ne puteți urmări și pe Google News