"Haven" revine cu un sezon reînnoit

"Haven" revine cu un sezon reînnoit

Sci-Fi Universal aduce o nouă serie din celebrul serial.

Filmările celui de-al doilea sezon al serialul "Haven", producţie originală Sci-Fi Universal, vor începe în primăvara anului 2011, urmând ca în vară să fie difuzat pe post. Seria, creată de Scott Shepard ("Tru Calling" şi "The Dead Zone"), va avea 13 episoade.

Poveste cu paranormal

"Haven" este un serial bazat pe romanul "The Colorado Kid", scris de Stephen King. Pe scurt, este vorba despre agentul FBI Audrey Parker (interpretată de Emily Rose), care primeşte o slujbă în oraşul Haven şi descoperă aici, la scurt timp după sosire, numeroase secrete ale comunităţii. Actriţa Emily Rose are un repertoriu de roluri destul de bogat. Ea a jucat în "Jericho", "Doi bărbaţi şi jumătate", "Spitalul de urgenţă", "Mesaje de dincolo" şi "Perfect Plan".

Ne puteți urmări și pe Google News

Printre cei care interacţi onează mereu cu ea în Haven, şi sunt numiţi "oamenii oraşului", se numără po liţistul local Nathan Wuornos (Lucas Bryant) şi misteriosul Duke Crocker (Eric Balfour).

Mare succes peste Ocean

Filmul produs de Entertainment One, în parteneriat cu Lloyd Segan, Shawn Piller şi Stephen King, a fost difuzat în peste 150 de ţări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa, America Latină şi Asia.

În Canada, conform datelor de audienţă furnizate de BBMPPM, "Haven" a obţinut un rating mediu de 1,9% şi un total de 2,6 milioane de telespectatori, ajungând astfel în topul primelor cinci seriale preferate de adulţii cu vârsta între 25 şi 54 de ani.

Inclus în NBC Universal

Canalul Sci-Fi Universal face parte din compania internaţională Universal Network, care mai cuprinde şi posturile Diva Universal (fostul Hallmark Channel), Universal Channel, Studio Universal, Movies 24, 13th Street Universal şi KidsCo.

La rândul său, aceast trust interna ţional face parte din cunoscuta companie media NBC Universal, care este una dintre cele mai mari reţele din lume axate pe divertisment şi ştiri.