Haşotti: Tăriceanu vine cu "o imagine publică epuizată"

Haşotti: Tăriceanu vine cu "o imagine publică epuizată"

Senatorul liberal a declarat, astăzi, că noul preşedinte al PNL, Crin Antonescu, este un candidat mult mai puternic pentru Traian Băsescu în cursa prezidenţială decât ar fi fost Călin Popescu Tăriceanu, care "venea cu o imagine publică epuizată".

Astfel, Puiu Haşotti pare să îşi fi schimbat opinia despre noul şef al liberalilor, după ce la Congresul PNL a declarat că îl va vota pe Călin Popescu Tăriceanu la şefia partidului pentru că Traian Băsescu îi antipatizează în general pe liberali, dar pe Tăriceanu îl urăşte, iar acesta este un motiv întemeiat, din punctul său de vedere, pentru a-i acorda votul.

În plus, aducea ca argumente "loialitatea" şi "consecvenţa". Crin, aerul proaspăt din politica românească

Haşotti a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Constanţa, că Antonescu beneficiază şi de avantajul că nu a făcut parte din Guvern şi că nimeni nu poate spune ceva negativ despre noul lider al liberalilor.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Este mai bun pentru că în timp ce Tăriceanu venea cu o imagine publică epuizată, Crin Antonescu aduce un aer proaspăt în politica românescă. Dacă despre Tăriceanu, în mod nejustificat, se pot spune multe lucruri mai puţin plăcute, despre Crin Antonescu nu se poate spune nimic neplăcut. Dacă Tăriceanu venea după o guvernare de patru ani lovită din toate părţile, Crin Antonescu nu a făcut parte din guvern. Deci, fără a spune că ar fi mult mai bun ca atare, şansele lui sunt mult mai mari de a câştiga prezidenţialele decât ale lui Tăriceanu", a afirmat acesta, citat de Mediafax.

El consideră că Traian Băsescu are de această dată un candidat puternic şi credibil.