Gazeta sporturilor scrie azi că trei jucători ai echipei de fotbal Steaua, Chipciu, Mihai Costea şi Tănase, s-au îmbătat luni noapte şi au făcut scandal în staţiunea Mamaia.

Steliştii primiseră două zile libere după amicalul cu Litex Loveci de duminică seară.

Gazeta sporturilor a scris că înaintea meciului cu bulgarii, Chipciu a "ras" câteva beri pe o terasă din Bucureşti.

"Fotbaliştii au şi ei dreptul la o viaţă privată când sunt liberi. Aceşti oameni au şi ei familii, care sunt uşor influenţabile.

Tocmai am vorbit cu tatăl lui Chipciu. A întrebat dacă e adevărat şi a zis că fum fără foc nu iese. Oamenii îl opresc pe stradă să vadă ce se întîmplă.

Trebuie trasă linie, să începem de pe alte poziţii, să se prezinte realitatea. Nu vreau alt scandal, însă nu voi mai tolera niciodată ca un jucător al Stelei să fie terfelit aşa cum a fost Chipciu.

Nu se poate să se bată joc în halul ăsta. Vreau o relaţie civilizată. Îi respect doar pe cei ce mă respectă", tuna ieri Mihai Stoica, managerul general al Stelei. La ora aceea, cei trei "fantastici", probabil, dormeau după noua lor escapadă.

Un martor la evenimentele de luni noapte a trimis Gazetei sporturilor un mail, în care a povestit cu lux de amănunte cele întâmplate.

Iată relatarea martorului:
"Aseară, în staţiunea Mamaia, în jurul orei 02:15 noaptea, cei trei muschetari (Tănase, Chipciu şi M. Costea), toţi trei rupţi de beţi, au rupt cu picioarele oglinda dreapta a unui Opel Astra de culoare roşie cu număr de Alba ce era parcat în faţa hotelului Victoria, pe partea promenadei. I-am făcut derbedei şi Tănase a sărit să mă bată, făcîndu-mă martalog şi întrebîndu-mă dacă eu am habar cine este el. Chipciu era atît de beat încît se comportă ca un copil de 8 ani, luînd lăzi goale de cola puse în parcare şi aruncîndu-le în diverse direcţii. Am sunat la 112, însă poliţiştii veniţi la faţa locului au zis că nu-i pot acuza de vandalism dacă proprietarul nu depune plîngere.

Menţionez că am fost 3 martori de vîrste diferite, unul din ei chiar un angajat al hotelului Victoria, unde s-au petrecut evenimentele, şi sîntem gata să depunem mărturie dacă cineva abilitat este interesat. Nu sînt împotrivă să bea 1, 2, 5, 100 de beri, însă nu găsesc normal ca o persoană publică şi un sportiv la un club emblematic să aibă asemenea comportament vandal şi să aducă injurii celor care le-au sesizat comportamentul.

Sînt ialomiţean, nu bozgor, provin dintr-un judeţ mai sărac, dar cu oameni mai educaţi! Jur cu mîna pe SFÎNTA CRUCE că ceea ce am reprodus în comentariu este adevărat şi că am fost mai mulţi martori. Nu i-am văzut pe cei trei cu halba la gură, dar i-am văzut beţi, obosiţi şi puşi pe scandal, am văzut cum au vandalizat maşina modestă a unui turist din Alba, rupîndu-i oglinda cu picioarele. Tănase, Chipciu şi M. Costea erau".

Contactaţi de gsp, Chipciu şi Tănase au comentat:

"Am avut o altercaţie, însă nu din cauza noastră, am fost provocaţi, am fost înjuraţi de unele persoane, dar ne-am împăcat imediat după altercaţie şi chiar ne-au urat baftă la final!

N-am rupt nici o oglindă, la nici o maşină. Dacă în fiecare zi cineva ne înjură pe stradă, asta înseamnă că sîntem noi scandalagii?".