Hănescu, eliminat la Barcelona

Hănescu, eliminat la Barcelona

Jucătorul român Victor Hănescu a ratat calificarea în optimile de finală ale turneului ATP de la Barcelona, fiind învins de brazilianul Thomaz Bellucci, scor 2-6, 6-1, 5-7.

Cap de serie numărul 13 al turneului catalan, Bellucci s-a impus în primul set fără probleme, însă românul, care trecuse fără probleme în primul tur de germanul Andreas Beck,  a revenit în forţă în cel de-al doilea. Bellucci a câştigat însă setul decisiv, scor 7-5, şi merge în optimile de finală, unde va da piept cu ibericul Guillermo García-López, care a trecut de rusul Teimuraz Gabaşvili.

Câştigătorul ultimelor cinci ediţii ale turneului de la Barcelona, spaniolul Rafael Nadal, a anunţat că nu va participa în acest an din cauza oboselii. Nadal a obţinut, la sfârşitul săptămânii trecute, cel de-al şaselea succes consecutiv la Monte Carlo. Favoritul numărul doi, Robin Soderling (Suedia), s-a calificat în optimile de finală ale turneului catalan, după ce a trecut, în două seturi (7-5, 7-5), de argentinianul Juan Ignacio Chela.

Ne puteți urmări și pe Google News