Deși susține că s-ar întoarce la Steaua, Gică Hagi contestă metodele patronului Gigi Becali de a conduce clubul și, mai ales, insistența cu care se implică în alcătuirea echipei.
„Pentru ce sunt plătit? Să fac munca asta. Ce treabă are patronul cu vestiarul? Patronul să înțeleagă un lucru: trebuie să sprijini un antrenor în ceea ce gândeşte, că tu l-ai angajat. Sprijină-l! Dacă antrenorul nu ştie să ducă, atunci reacţionezi", a spus Gheorghe Hagi, la postul „Dolce Sport”.
Fostul internaţional român a explicat şi care ar trebui să fie momentul în care un patron ar fi îndreptăţit să acţioneze dacă echipa nu merge bine: „Când vezi că echipa e dezorganizată în teren, că nu ascultă, se vede din tribună. Atunci, stai o dată, de două ori, de trei ori şi faci o schimbare. Dar lasă-l pe antrenor să își facă treaba, să îşi ducă ideea, că tu l-ai angajat".
M-aţi văzut ce calm am fost după episodul CFR, când eram la Steaua? Eu am tăria să mă retrag cînd nu merge. Nu sunt certăreţ, eu m-am născut să fac performanţă. Unde nu e mediul bun nu pot sta”, a mai zis „Regele”.