Hagi îşi construieşte Viitorul cu veteranul Dică

Hagi îşi construieşte Viitorul cu veteranul Dică

Gică Hagi a dat lovitura pe piaţa transferurilor, aducându-l la Viitorul Constanţa pe Nicolae Dică (31 de ani), fostul său elev de la Steaua.

"Dicanio" a rămas şomer după ce şi-a încheiat conturile cu CS Mioveni şi a ales revenirea în liga secundă, unde n-a mai jucat din anul 2000, când era în lotul formaţiei Dacia Piteşti.

Impresarul Ioan Becali a încercat să-l propună la ŢSKA Sofia, echipă cu ai cărei conducători are relaţii foarte strânse, însă tratativele cu bulgarii n-au avansat în direcţia dorită de jucător.

Promite promovarea în Liga I

Ne puteți urmări și pe Google News

Nicolae Dică a plecat ieri în Antalya (Turcia), unde Viitorul Constanţa se află în cantonament şi a urmărit împreună cu Gică Hagi o şedinţă de pregătire a noii sale echipe, cu care apoi a semnat un contract valabil pe un an şi jumătate.

"Am venit să mă alătur acestui proiect. Îmi doresc ca experienţa mea să ajute echipa să promoveze în Liga I", a spus Dică.

Atacantul aruncat ca o măsea stricată astă-vară de Steaua a câştigat două titluri, o Cupă şi o Supercupă a României cu "roş-albaştrii".

La Viitorul Constanţa, el se va reîntâlni cu fostul său coleg Vasilică Cristocea.

Hagi şi-a făcut o colonie de foşti stelişti, alături de cei doi veterani regăsindu-i şi pe Onicaş, V. Rusu, M. Albu, F Bejan, Al. Lazăr (toţi luaţi după ce Steaua şi-a desfiinţat "satelitul").