Evenimentul Zilei > Actualitate > Gică Hagi către Răzvan Lucescu: „De ce mai stai?”
Gică Hagi către Răzvan Lucescu: „De ce mai stai?”

Gică Hagi către Răzvan Lucescu: „De ce mai stai?”

Gică Hagi, omul care este susţinut frenetic de fraţii Becali pentru a veni la cârma naţionalei, l-a desfiinţat aseară, la GSP TV, pe selecţionerul Răzvan Lucescu.

"Echipa naţională, formată din românii labili psihic, a fost pe locul trei în lume! Acum e 46! Nu mai pot să tac, l-am susţinut, dar acum trebuie să-i răspund! Îi vorbeşte un om care a stat 20 de ani la echipa naţională! Noi am făcut performanţă! Steaua a fost prima echipă din estul Europei care a câştigat Cupa Campionilor. Am fost la turnee finale, am câştigat meciuri mari, am câştigat grupe. Şi taică-su a făcut performanţă. M-am săturat să tac şi să îl aud întrebându-se ce performanţe a făcut România! Răzvan, de ce mai stai?", a tunat "Regele".

"M-am simţit jignit! Să spui că nu am făcut nicio mare performanţă e o mare greşeală!", a completat Hagi atacul la selecţioner. Declaraţiile virulente ale lui Gică Hagi vin la o zi după reacţia la fel de dură avută de cumnatul său, Gică Popescu.
EVZ a stat de vorbă cu Răzvan Lucescu luni, la o zi după ce selecţionerul a explicat eşecul naţionalei României cu Franţa. "Nu plec chiar dacă nu ne calificăm. Oferta primită a reprezentat un semn de apreciere. A fost făcută pentru a se şti că trebuie respectată o linie şi este o dovadă de înţelegere a muncii pe care o fac", ne-a declarat Lucescu jr.