Evenimentul Zilei > Politica > Gusa vrea „reformarea clasei politice”. Pasul 1 – Primaria Capitalei
Gusa vrea „reformarea clasei politice”. Pasul 1 – Primaria Capitalei

Gusa vrea „reformarea clasei politice”. Pasul 1 – Primaria Capitalei

"Proiectul meu urmareste reformarea clasei politice", a declarat Cozmin Gusa in direct la Realitatea TV, in chiar ziua in care si-a anuntat candidatura la Primaria Bucurestiului.

Liderul PIN considera ca, in cazul in care va fi ales ca primar al Capitalei, acest proiect este realizabil.

Gusa a lansat si o serie de acuze grave la adresa actualului primar general al Capitalei, Adriean Videanu. Gusa a declarat ca este de neacceptat ca un kilometru de strada reabilitat de Oltenitei sa coste de cinci ori mai mult decat un kilometru de autostrada.

Liderul PIN a acuzat primaria Capitalei de votarea cresterii cu 10% a pretului la agentul termic si de majorarea tarifelor la RATB.

Videanu, care a intervenit telefonic in timpul emisiunii 100%, a replicat ca acuzatiile lui Gusa sunt total nefondate si a acceptat sa participe la o emisiune pe tema mandatului sau ca primar al Capitalei. Videanu a precizat ca majorarile amintite de liderul PIN nu au fost realizate prin decizia primariei Capitalei.

"Cozmin Gusa este un politician care a intrat tarziu in politica si va iesi devreme", a opinat Videanu.

In 2003, l-a refuzat pe Nastase

Gusa si-a anuntat ieri candidatura la primaria Capitalei, dupa ce mai primise o astfel de propunere in 2003, din partea lui Adrian Nastase.

Deputatul PIN explica si de ce colaborarea sa cu Adrian Nastase nu a fost posibila. "Nastase devenise, in 2003, prizonierul unor structuri care in final l-au dus sa piarda alegerile, um om mai degraba lacom decat politic", a spus Gusa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.