Managerul lui Grasu XXL a spus că acest incident nu a fost o urmare a consumului de alcool, ala cum s-a speculat. A fost doar o răbufnire a artistului care nu şi-a putut controla nervii. "O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor, care sunteți voi… Ar fi trebuit, la cum s-a comportat copilul respectiv… Chiar și așa, eu am greșit, palma trebuia să i-o administreze cineva acasă", a scris Grasu pe pagina de Facebook.

,,Eram împreună cu prietenii mei şi mă distram, chiar dacă nu agreez acest cântăreţ. La ceva timp am început să-mi exprim dezacordul împotriva versurilor sale prin intermediul unor semne, nu tocmai adecvate ce-i drept… După un timp el a observat acest lucru şi a trimis bodyguarzii să ia măsuri. Necunoscându-mi identitatea, aceştia au luat măsuri împotriva altuia, agresându-l doar verbal şi spunându-i să părăsească clubul. În acest timp, după cum se poate observa şi pe filmare artistul a coborât de pe scenă şi m-a lovit", a declarat tânărul pentru synews.ro.

Grasul XXL nu este la prima abatere de acest gen. În urmă cu trei ani, rapper-ul a mai avut o astfel de ieşire nervoasă în timpul unui concert susţinut la Roma.