Ginanna Nannini, însărcinată la 54 de ani

Ginanna Nannini, însărcinată la 54 de ani

Vedeta italiană de rock Giannna Nannini, renumită pentru hit-uri precum "Bello Impossibile" sau "Meravigliosa Creatura", este însărcinată, pentru prima dată, la vârsta de 54 de ani, anunţă cotidianul "La Stampa".

Potrivit sursei citate, cântăreaţa de origine toscană este deja în cea de-a cincea lună de sarcină, iar jurnaliştii publicaţiei "Chi" au surprins-o în timp ce cumpăra haine pentru copii în Londra, unde se află pentru înregistrarea noului său album.

Surse din anturajul artistei au declarat că aceasta îşi dorea un copil de mai mult timp.

Italianca Gianna Nannini este, de mai bine de 30 de ani,  una dintre vedetele rock cele mai iubite şi, totodată, cele mai controversate. Este renumită pentru masculinitatea vestimentaţiei şi a comportamentului, dar mai ales pentru versurile sale care emană, paradoxal, feminitate.

Ne puteți urmări și pe Google News

Deşi a rămas fidelă limbii materne, iar cântecele sale sunt în italiană, Gianna reportat un succes imens şi în alte ţări europene, precum Spania, Elveţia sau Germania, dar şi în America de Sud.

Născută pe 14 iunie 1956, Gianna Nannini a lansat primul hit, "America", în 1979, devenit în scurt timp un succes internaţional. Melodia "Bello Impossibile" i-a adus numeroase premii internaţionale.

Cântăreaţa italiană a concertat şi în România, în septembrie 2008.

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/xoco58gF8h0?fs=1&hl=en_US" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/xoco58gF8h0?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>