Evenimentul Zilei > Actualitate > Gina Matache și-a văzut visul cu ochii. Ce surpriză URIAȘĂ i-a făcut mamei sale
Gina Matache și-a văzut visul cu ochii. Ce surpriză URIAȘĂ i-a făcut mamei sale

Gina Matache și-a văzut visul cu ochii. Ce surpriză URIAȘĂ i-a făcut mamei sale

Vedeta Delia Matache a plecat în vacantă împreună cu soțul ei Răzvan la Copenhaga,dar a ținut să facă o surpiză și mamei sale pe care a luat-o cu ea. Artista a împletit utilul cu plăcutul pentru că a susținut și căteva concerte unde a fost invitată.

„Am plâns înainte cu o lună să mă ia cu ei. Le-am zis că iau avion și merg după ei. Am stat trei zile. N-am apucat să văd foarte multe pentru că au fost multe concerte și a trebuit să merg după ea, doar așa prin centru, prin parcuri. A trebuit să ținem pasul cu ei, am mers doar pe jos. Am făcut vreo 15 kilometri și mi-au cumpărtat încălțări ca să pot să merg. Efectiv am mers doar pe jos, am vizitat. Eu nu pot să tac, am comentat mereu, Delia mă certa.”, a povestit Gina Matache, potrivit www.libertatea.ro

 Gina Matache spune că se va muta alături de familia Oanei, pentru a o ajuta cât mai mult cu bebelușul. „S-a maturizat și s-a responsabilizat. Încercăm să le luăm cum vin. O să trebuiască să mă mut cu ei, ea nu o mai poate ridica pe cea mică în brațe. O să merg să o ajut.”, a mai spus Gina Matache.

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: