Evenimentul Zilei > Actualitate > Gigi Becali: „Numai Piţurcă l-a văzut pe Martinovici mare fundaş!”
Gigi Becali: „Numai Piţurcă l-a văzut pe Martinovici mare fundaş!”

Gigi Becali: „Numai Piţurcă l-a văzut pe Martinovici mare fundaş!”

Patronul Gigi Becali a pus tunurile pe fundaşul sârb Novak Martinovici, pe care îl consideră vinovat pentru umilinţa de la Mediaş.

Deşi era cotată cu prima şansă în partida de la Mediaş, Steaua a fost bătută măr de ardelenii pregătiţi de "proful de mate" Cristi Pustai. "Roş-albaştrii" au pierdut cu un scor de neprezentare, 0-3, partida cu Gaz Metan, disputată sâmbătă seară, în deplasare, în etapa a 6-a a Ligii I la fotbal şi au bifat a doua înfrângere din această ediţie de campionat, după cea de la Ploieşti, cu Astra.
"Mi-a distrus echipa"
Aşa cum are obiceiul să procedeze la fiecare înfrângere a Stelei, patronul Gigi Becali a făcut turul televiziunilor şi a început să-i beştelească şi să-i ameninţe pe jucătorii care l-au nemulţumit. Curios, însă, fostul oier l-a menajat pe antrenorul Ronny Levy.

"Martinovici a făcut penalty, iar eu i-am făcut contract pe trei ani! Mi-a distrus echipa! Mi-au plăcut doar Tatu, Tănase şi Bourceanu. În rest, aţi văzut altceva, dominare, presiune? Nu am pe cine să critic! Critici atunci când cineva nu vrea, dar asta e valoarea lor şi atâta pot. Mihai Costea era, unadouă, pe jos. Pe Rusescu nu înţeleg de ce am dat banii, e bezmetic rău. La Urziceni juca, la noi, Doamne fereşte", s-a dezlănţuit Gigi Becali la sfârşitul meciului, la Digi Sport.
Pe lângă jucători, patronul stelist a pus tunurile şi pe Victor Piţurcă, selecţionerul naţionalei României, care, în opinia fostului oier, e vinovat pentru aducerea lui Martinovici la Steaua.
"Numai Piţurcă l-a văzut pe Martinovici mare fundaş! I-a făcut contract pe trei ani, că era cel mai bun fundaş din România… Nu o să mai fie niciodată la Steaua cineva care să facă doar cum vrea el, aşa ca Piţurcă. Ronny Levy n-are nicio vină, ce, el l-a pus pe Martinovici să tragă de tricou în careu sau să dea cu cotul? Nici Martinovici, săracul, nu este vinovat, el doar trebuie să încerce altă meserie", şi-a completat recitalul latifundiarul la Sport.ro. 
Nu o să mai fie niciodată la Steaua cineva care să facă doar aşa cum vrea el, ca Piţurcă.”
GIGI BECALI, patronul clubului Steaua

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News