Universitatea Craiova va fi reprimită în fotbalul românesc. FRF, care a dezafiliat anul trecut clubul din Bănie, i-a rezervat un loc în Liga a II-a.

Craiova nu are însă jucători, după dezafiliere, Universitatea pierzându-şi toţi fotbaliştii. Cei mai mulţi au plecat gratis.

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, grupare care a beneficiat în urma dezafilierii Craiovei, e de acord ca Universitatea să-şi primească înapoi jucătorii.

Într-un dialog purtat cu Adrian Mititelu, patronul Universităţii, Becali i-a promis acestuia că îi va trimite înapoi pe fraţii Costea şi pe Prepeliţă.

Becali a promis că va discuta cu Mircea Sandu, preşedintele FRF, ca Universitatea să-şi primească înapoi jucătorii.

"Florin Costea a venit liber de contract, Prepeliţă la fel. Pe Mihai Costea am dat 1,4 milioane cu 6 luni înainte. Dar vreau 1 milion pe toţi trei.

Ţi-i dau şi pe 800 de mii. Costea mi-a zis că îi convine să se întoarcă, avea salariu mai mare la Craiova. Îl sun pe Mircea Sandu şi îi zic să îi dăm jucătorii lui Mititelu", a spus Gigi Becali aseară la gsptv.
CITIŢI ŞI:

  • Mititelu îl ironizează pe Ponta în "Cazul Craiova": "Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Domnul Ponta trebuia să aplice legea"
  • Lovitură de teatru: FRF a cedat şi primeşte Universitatea Craiova în Liga a II-a
  • Craiova, reprimită în fotbalul românesc
  • Dezafilierea Universităţii Craiova a fost ilegală. FRF, obligată să o reprimească în campionat. Cel mai probabil, în Liga a II-a