Gigi Becali: "Îi zic lui Mircea Sandu să îi dăm jucătorii lui Mititelu"

Gigi Becali: "Îi zic lui Mircea Sandu să îi dăm jucătorii lui Mititelu"

Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua, spune că nu se opune ca jucătorii plecaţi de la Universitatea Craiova după dezafilierea grupării oltene să se întoarcă la echipă după reprimirea acesteia în structurile fotbalului românesc.

Universitatea Craiova va fi reprimită în fotbalul românesc. FRF, care a dezafiliat anul trecut clubul din Bănie, i-a rezervat un loc în Liga a II-a.

Craiova nu are însă jucători, după dezafiliere, Universitatea pierzându-şi toţi fotbaliştii. Cei mai mulţi au plecat gratis.

Gigi Becali, patronul echipei Steaua, grupare care a beneficiat în urma dezafilierii Craiovei, e de acord ca Universitatea să-şi primească înapoi jucătorii.

Ne puteți urmări și pe Google News

Într-un dialog purtat cu Adrian Mititelu, patronul Universităţii, Becali i-a promis acestuia că îi va trimite înapoi pe fraţii Costea şi pe Prepeliţă.

Becali a promis că va discuta cu Mircea Sandu, preşedintele FRF, ca Universitatea să-şi primească înapoi jucătorii.

"Florin Costea a venit liber de contract, Prepeliţă la fel. Pe Mihai Costea am dat 1,4 milioane cu 6 luni înainte. Dar vreau 1 milion pe toţi trei.

Ţi-i dau şi pe 800 de mii. Costea mi-a zis că îi convine să se întoarcă, avea salariu mai mare la Craiova. Îl sun pe Mircea Sandu şi îi zic să îi dăm jucătorii lui Mititelu", a spus Gigi Becali aseară la gsptv. CITIŢI ŞI:

  • Mititelu îl ironizează pe Ponta în "Cazul Craiova": "Aceeaşi Mărie cu altă pălărie. Domnul Ponta trebuia să aplice legea"
  • Lovitură de teatru: FRF a cedat şi primeşte Universitatea Craiova în Liga a II-a
  • Craiova, reprimită în fotbalul românesc
  • Dezafilierea Universităţii Craiova a fost ilegală. FRF, obligată să o reprimească în campionat. Cel mai probabil, în Liga a II-a