Gigi Becali: "Copos e un ţigan nenorocit"

Gigi Becali: "Copos e un ţigan nenorocit"

Gigi Becali a ieşit din nou la rampă ieri cu un atac suburban şi rasist la adresa lui George Copos.

Enervat de faptul că patronul rivalei Rapid şi-a permis să vorbească despre situaţia degradantă a echipei din Ghencea, fostul oier şi-a dat iarăşi arama pe faţă la GSP TV, unul dintre posturile care-i permit cu regularitate ieşirile în decor.

"Copos este un nenorocit, un ţigan de doi lei care nu-şi vede de treaba lui. Face numai nenorociri, numai măgării, are şi faţă de om de nimic! Ţine el la cineva? Nu iubeşte pe nimeni! A dat vreun ban pentru caritate, îl interesează de cineva? Nu are putere nici să conducă la el acolo. Astăzi îl caut pe Taher şi cumpăr creanţa de la fiica lui, ca să vadă Copos cum e cu mine", a tunat Becali aseară.

"Are mintea odihnită"

Ne puteți urmări și pe Google News

Copos a rămas siderat de virulenţa atacului venit din gura slobodă a lui Gigi. "Oameni buni, eu sunt pe şantier, printre 250 de oameni care muncesc. Domnul George Becali are mintea mult prea odihnită, d-aia spune ce spune. Nu mă pot coborî într-atât", a declarat George Copos.

Acest atac nu este o premieră. Gigi Becali a avut deseori derapaje rasiste, dar nu şi-a pus lacăt la gură pentru că nimeni nu i-a aplicat niciodată vreo sancţiune severă.

Europarlamentarul a mai declarat recent că "nu mi-e frică de Rapid, pentru că ei se îneacă mereu ca romul la mal". Nici atunci, nici cu alte ocazii, nimeni nu s-a sesizat.

"Mi-a spus că s-a băgat peste toţi antrenorii"

Ilie Dumitrescu, fostul antrenor al "roş-albaştrilor", a declarat să-i dea indicaţii tactice: "Gigi mi-a zis că s-a băgat peste toţi antrenorii, în afară de Piţurcă şi de mine. M-a sunat şi mi-a cerut să îl bag pe Brandan mijlocaş stânga".

0 sancţiuni a primit Gigi Becali chiar dacă de-a lungul anilor a avut nenumărate ieşiri în decor, majoritatea fiind cu tentă rasistă