Gigi Becali, autorul moral al atacului cu cârnaţi asupra Ambasadei Poloniei?

Gigi Becali, autorul moral al atacului cu cârnaţi asupra Ambasadei Poloniei?

Mai mulţi suporteri ai echipei de fotbal Steaua au atacat cu cârnaţi Ambasada Poloniei din Bucureşti, puţin după finalul meciului Steaua - Napoli, 3-3. Suporterii "roş-albaştrilor" au vrut să protesteze astfel împotriva arbitrului polonez Marcin Borski.

Marcin Borski e considerat de stelişti principalul vinovat pentru egalul cu Napoli, scor 3-3, din Europa League. Steliştii îl acuză pe centralul polonez că a prelungit partida nejustificat de mult. Cârnaţi polonezi La finalul meciului, Borski a fost la un pas de a fi bătut de oficialii şi jucătorii Stelei. Câteva zeci de minute mai târziu, câţiva fani ai echipei Steaua au aruncat cu cârnaţi polonezi în ferestrele Ambasadei Poloniei. Clădirea Ambasadei Poloniei se află în apropierea "Palatului" lui Gigi Becali, patronul echipei de fotbal Steaua. Amănuntul i-a pus pe gânduri pe angajaţii ambasadei, care susţin că Gigi Becali ar fi la originea atacului cu cârnaţi! "Probabil că el i-a instigat pe suporteri"

"Colegii români ne-au anunţat că am fost atacaţi în noaptea de după meciul Steaua - Napoli de un grup de suporteri, care au aruncat în curtea instituţiei cu cârnaţi polonezi. Am aflat că fanii au fost întâi la reşedinţa patronului echipei şi acesta le-a spus că Ambasada Poloniei e pe aceeaşi stradă. Probabil că el i-a instigat pe suporteri să treacă şi pe aici. Înţeleg supărarea românilor, pentru că la fotbal spiritele se aprind foarte repede. Cred că în Polonia situaţia ar fi fost mult mai gravă, deoarece suporterii de acolo sunt mult mai brutali, datorită caracterului slav. Vom stabili în viitorul apropiat dacă vom face o sesizare oficială", a declarat, pentru cotidianul Libertatea, Piotr Wysocki, ataşatul de presă pe lângă Ambasada Republicii Polone la Bucureşti.

Ne puteți urmări și pe Google News