Acum două zile, Dinamo a făcut prima achiziţie din actualul sezon: l-a luat pe Dorel Stoica, fostul antrenor-jucător al Universităţii Craiova, formaţie dezafiliată. Ex-stelistul Stoica (32 de ani) n-are însă drept de joc în cupele europene, iar la Dinamo va purta tricoul numărul 6.
Gică Mihali, fost fotbalist la Dinamo în perioadele 1991-1995 şi 1998-2001, este convins că olteanul, pe care l-a antrenat la Al- Ettifaq, se va impune.

"Nu ştiu de ce s-a irosit băiatul ăsta până acum. Loveşte aşa de bine balonul cu ambele picioare încât nu poţi spune cu exactitate dacă este stângaci sau dreptaci. E cerebral, dar îi lipseşte agresivitatea. La calităţile pe care le are, dacă ar fi avut şi agresivitate, ar fi fost peste Rădoi. Aleargă cât un cal de curse şi o poate ajuta, un an, doi, pe Dinamo", zice Mihali, care crede că, "dacă s-a întors Borcea la timonă, Dinamo se bate la titlu!".
LIGA EUROPA
Varazdin – Dinamo
Ora: 18.00, în direct la Digi Sport
Stadion:
"NK Varazdin" – Varazdin; Varazdin: Krklec – Tkalcic, Gluhak, Susac, Simek – Aganovici, Brlecic – Sacer, Glavina, Golubar – Vugrinec.
Antrenor
: Samir Toplak
Dinamo
: Bălgrădean – L. Rus, Scarlatache, Moţi, Diabate – Torje, D. Kone, C. Munteanu, Alexe – Dănciulescu, M. Niculae.
Antrenor
: Liviu Ciobotariu
Arbitru la centru
: Jan Valasek (Slovacia)