După ce i-a dat afară, Gigi Becali îi mai și jignește pe foștii mari fotbaliști ai Stelei, ajunși acum antrenori. Formația din Ghencea a decis să-i pună pe liber, printre alții, pe Mihail Majearu și pe Lajos Sătmăreanu, care activau la Centrul de Copii și Juniori.
„Hai să terminăm o dată pentru totdeauna cu legendele astea! Eu am dat ordin și le-am spus că e criză, să taie din cheltuieli. Aveam 20 de grupe de juniori, așa că am renunțat, am rămas doar cu 6. S-a ales pe criterii de competență. Lui Majearu i-am dat 30.000 de euro, ca să-și ia casă. Dacă nu eram eu, stătea pe stradă acum. Sătmăranu are 70 de ani și ceva, ce să mai facă la Steaua? Lăsați-mă și cu nea Imi. Omul este bătrîn… Știi cum este la bătrânețe, o mai iei și razna!”, a spus Becali la GSP TV, una dintre televiziunele de nișă care-i găzduiesc frecvent ieșirile în decor.

Ignoranța latifundiarului față de gloriile clubului este mare. Gigi Becali este cel care n-a știut cine sunt fotbaliștii care au marcat pentru Steaua la Sevilla, în finala Cupei Campionilor.