Evenimentul Zilei > Actualitate > Gestul făcut de această MIREASĂ pentru soţul ei chiar în ziua nunţii a EMOŢIONAT întreaga LUME!
Gestul făcut de această MIREASĂ pentru soţul ei chiar în ziua nunţii a EMOŢIONAT întreaga LUME!

Gestul făcut de această MIREASĂ pentru soţul ei chiar în ziua nunţii a EMOŢIONAT întreaga LUME!

Dacă în ziua nunţii fiecare mireasă vizează la ţinuta perfectă în cele mai mici detalii, o femeie a făcut un gest extrem de curajos la care nu toate femeile ar recurge pentru persoana iubită.

John şi Craig Lyions se cunosc de 27 de ani şi au decis să îşi unească destinele după ce bărbatul i-a mărturisit că a fost dintotdeauna îndrăgostit de ea. Viaţa a făcut însă ca cei doi să nu se poată bucura de dragostea lor prea multă vreme, Craig fiind bolnav de cancer pancreatic în ultimul stadiu.

Pentru a îi arăta iubirea nesfârşită pe care i-o poartă, Joan a făcut pentru soţul său un lucru la care alte femei poate s-ar gândi de două ori înainte: s-a ras în cap chiar la petrecerea de nuntă, în faţa invitaţilor, în semn de solidaritate pentru dragostea vieţii sale.

Momentul a smuls lacrimile tuturor celor prezenţi alături de ei şi aprecierile de pretutindeni ale celor care au urmărit momentul pe internet, oamenii aducându-i sute de laude femeii şi compasiunea pentru Craig.

Sursă: Omofon