Evenimentul Zilei > Actualitate > George Michael, prins din nou cu canabis
George Michael, prins din nou cu canabis

George Michael, prins din nou cu canabis

Cântăreţul britanic George Michael a fost pus sub acuzaţie, astăzi, după ce a fost prins cu canabis asupra sa, potrivit AFP.

Artistul nu se află la prima sa abatere. În 2007, i s-a suspendat permisul de conducere pentru doi ani, după ce a pierdut controlul automobilului pe care îl conducea şi a avariat faţada magazinului foto Snappy Snapp din Hampstead, un cartier din nordul capitalei britanice, în apropiere de reşedinţa sa.
De data aceasta, George Michael a fost prins conducând sub influenţa drogurilor.
Cântăreţul în vârstă de 47 de ani, pe numele său adevărat Georgios Panagiotou, este cercetat în libertate.
Aceasta este pentru a şaptea oară când George Michael, care a recunoscut în mod public că este un consumator constant de canabis, este cercetat de poliţia britanică pentru provocarea unui accident rutier.
Recidivist
El a fost arestat de două ori pentru posesie de canabis şi a fost prins conducând sub influenţa drogurilor şi în trecut.
George Michael a mai fost arestat, în aprilie 1998, pentru acte indecente într-o toaletă publică din Los Angeles. După incident, Michael a încheiat ani întregi de speculaţii cu privire la orientarea sa sexuală, anunţând public că este homosexual. Apoi a scris "Outside", un cântec ale cărui versuri şi videoclip au fost inspirate de incidentul din toaletă.
În 2006, George Michael, care a vândut peste 100 de milioane de albume cu hituri precum "Careless Whisper" şi "Faith", a înfuriat reprezentanţii organizaţiilor de sănătate caritabile din Marea Britanie după ce a dat un interviu televizat, în timpul căruia a fumat canabis şi a declarat: "Chestia asta mă ajută să mă menţin sănătos şi fericit".