"George" din Seinfeld, declarații scandaloase. Vezi despre ce sport crede că e gay

"George" din Seinfeld, declarații scandaloase. Vezi despre ce sport crede că e gay

Actorul care l-a interpretat pe îndrăgitul George din serialul de comedie Seinfeld a stârnit controverse în urma unor comentarii făcute în emisiunea "The Late Late Show".

Jason Alexander a afirmat despre cricket ca este un "sport gay" și chiar terenul de cricket este "homosexual" și "deloc bărbătesc".

"Nu este ca un teren bărbătesc de baseball. Este un teren britanic homosexual", a declarat actorul în timpul emisiunii moderate de Craig Ferguson.

După ce a primit numeroase critici, Alexander și-a cerut scuze, prin intermediul rețelei de socializare Twitter.

Ne puteți urmări și pe Google News

"Deranjat de unele reacții, am vorbit cu mai mulți prieteni gay despre asta. Deși la început nu au găsit nimic ofensator în cuvintele mele, ne-am dat seama că vinovată a fost folosirea cuvântului gay. M-am bazat în afirmațiile mele pe generalizarea stupidă că bărbații adevărați nu fac lucruri rafinate. Am sugerat că efeminat și gay sunt sinonime.

Pentru acești oameni, gluma mea s-a adăugat stereotipurilor pe care trebuie să suporte în fiecare zi. Îmi cer scuze. În comedie, sincronizarea este totul. Și când un grup de oameni încă luptă să fie înțeles, acceptat, să aibă demnitate și drepturi esențiale, nu a venit încă timpul să facem glume pe acest subiect", a scris actorul Jason Alexander.