Evenimentul Zilei > Actualitate > George Clooney se însoară
George Clooney se însoară

George Clooney se însoară

Actorul american s-a logodit cu iubita sa, Sarah Larson, cu care are o relaţie din vara anului trecut, transmite marieclaire.co.uk.

Cei doi s-au cunoscut în vara anului 2007, pe când Sarah lucra ca barmaniţă la Palm Casino Hotel din Las Vegas.

Data nunţii nu a fost însă stabilită. Chiar dacă viitorul soţ a avut numeroase relaţii cu vedete de la Hollywood, Sarah se poate lăuda că este singura care l-a însoţit, până acum, pe covorul roşu, la ceremonia premiilor Oscar în acest an.
 
Clooney, în vârstă de 46 de ani, a obţinut premiul Oscar în 2006, pentru rolul din "Syriana", şi a fost nominalizat anul acesta la premiile Academiei americane de film pentru rolul din "Michael Clayton".

George Clooney a fost căsătorit cu actriţa Talia Balsam, în perioada 1989 – 1993, şi a avut relaţii cu femei extrem de frumoase şi celebre precum Renée Zellweger şi Lisa Snowdon.
           
Surse apropiate actorului spun însă că Larson ar fi femeia cu care Clooney vrea să mai acorde o şansă căsătoriei.

Actorul a glumit adesea despre frica sa de angajament şi lipsa de dorinţă de a avea copii. "Mi-ar fi foarte greu să am o relaţie, pentru că prima mea dragoste este munca şi a doua dragoste sunt prietenii", a spus actorul. El a mai declarat că nu crede că va avea copii, din aceleaşi motive. "Copiii sunt cea mai mare responsabilitate şi nu poţi să faci lucrurile pe jumătate cu ei", a afirmat Clooney.
           
Iubita ideală ar trebui să aibă râsul lui Nicole Kidman, personalitatea Juliei Roberts, aspectul lui Michelle Pfeiffer şi ambiţia lui Jennifer Lopez, potrivit declaraţiilor starului.