Geoană îşi prelungeşte abonamentul la Antene

Geoană îşi prelungeşte abonamentul la Antene

Weekend plin pentru Mircea Geoană. Şi-a asigurat sprijinul mediatic al trustului media deţinut de Dan Voiculescu şi a băgat în buzunar PIN-ul lui Guşă la pachet cu un alt partiduleţ, de orientare ecologistă, aflat sub protecţia lui Sorin Ovidiu Vîntu.

PSD dă un europarlamentar pentru televiziunile lui Felix

Biroul de conducere al PC a decis ieri, cu 32 de voturi „pentru”, 6 „împotrivă” şi 4 „abţineri”, să candideze pe liste comune cu PSD la alegerile europarlamentare. „Electoratul PC ar fi perceput greşit participarea noastră pe liste separate”, a motivat Bogdan Ciucă, purtătorul de cuvânt al conservatorilor, decizia de a continua colaborarea cu PSD. Printre cei care s-au abţinut a fost şi primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, unul dintre conservatorii nemulţumiţi de modul în care de curge alianţa cu PSD. Liderii PC au evitat să anunţe şi câte locuri eligibile vor cere pe lista de candidaţi a PSD. Liderii socialdemocraţi au precizat recent că PC nu va primi mai mult de un loc eligibil pe lista pentru Parlamentul European.   Geoană a primit PIN-ul lui Guşă

Un alt eveniment istoric a fost fuziunea prin absorbţie dintre PIN şi Partidul Alternativa Ecologistă, un partidfantomă prin care Sorin Ovidu Vîntu a încercat să controleze zona ecologiştilor. Fuziunea a a avut loc sub atenta supraveghere a PSD prin Marian Vanghelie, ministrul mediului, Nicolae Nemirschi, şi Cozmin Guşă, fost lider al PIN, actual consilier al lui Mircea Geoană. Mesajul transmis de acesta prin intermediul ministrului mediului a fost că „PIN este un partener natural al PSD”.

Ne puteți urmări și pe Google News

PIN nu va avea un candidat propriu pentru prezidenţiale şi va susţine candidatul PSD. În numele PIN a vorbit Cozmin Guşă. „Voi face toate eforturile ca Traian Băsescu să-şi bea şpriţurile liniştit cu Gigi Becali”, s-a angajat consilierul electoral al lui Mircea Geoană. EUROPARLAMENTAR Lavinia Şandru caută un loc pe listele PSD

În schimbul ajutorului pe care Cozmin Guşă şi PIN i-l acordă lui Mircea Geoană la alegerile prezidenţiale, Lavinia Şandru ar putea primi un loc eligibil pe lista de candidaţi PSD pentru Parlamentul European. Conform unor surse din conducerea PSD, în acest moment există o solicitare din partea Laviniei Şandru şi, totodată, şi o promisiune din partea lui Mircea Geoană. Lavinia Şandru a dorit şi la alegerile parlamentare să candideze din partea PSD, dar a fost refuzată.