Costă de cinsprezece ori mai puţin decât o poşetă Louis Vuitton, care nici nu ştie să facă nimic, decât să stea agăţată pe un braţ.
"The Bag of Rythm" (Geanta Ritmului – n.r.) promite, prin spusele producătorilor, compania "The Marley House", că va reda perfecţiunea muzicii pe care o ai stocată pe iPhone sau pe iPod.
După ce s-a lansat pe piaţa electronicelor cu diverse modele de căşti, Rohan Marley, fiul lui Bob Marley, a scos această geantă care are încorporat un sistem audio portabil.
Capacul "poşetei" este făcut din lemn fin, având în părţile laterale două woofere, de 4,5 inch, şi difuzoare pentru sunetele înalte, de 1 inch. Puterea sistemului este de 32 de watti.

Şi pentru alte smartphone-uri
Pentru ca muzica să pornească la un singur play, telefonul se aşeză în mijlocul capacului şi se conectează la o mufă. Reprezentanţii "The House of Marley" au spus că şi utilizatorii altor smartphone- uri pot da chefuri cu acest sistem audio. În schimb, conexiunea la sistem se face printr-o altă mufă.
Materialele din care a fost făcută această geantă sunt ecologice: lemn şi bumbac bio. Preţul este o nimica toată – 349,99 dolari. Un mic procent din preţul de vânzare va fi donat mai multor organizaţii caritabile.
"The Bag of Rythm" este un alt produs lansat de Rohan Marley în memoria tatălui său.

<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/exJEn0xGzQE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>