Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Teodor Meleșcanu este ținta unei mari diversiuni
Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Teodor Meleșcanu este ținta unei mari diversiuni

Gândurile lui Cristoiu. Topul politicienilor: Teodor Meleșcanu este ținta unei mari diversiuni

Joi, 23 ianuarie 2020, a avut loc la Mediafax o nouă ediție a emisiunii „Gândurile lui Cristoiu”. Pentru cititorii mei redau mai jos una din știrile realizate de către Mediafax în urma emisiunii de ieri.

Topul săptămânii este populat aproape în întregime de politicieni din primul eșalon al puterii, ultimul loc fiind ocupat de Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților și lider interimar al PSD, iar primul loc de deputatul independent Nicușor Dan care aspiră la fotoliul de primar general al Capitalei.

Top 5 politicienii săptămânii

Locul 5 – Marcel Ciolacu, președinte interimar al PSD

“Pe locul cinci este domnul Marcel Ciolacu care… în curând va avea loc congresul… nici acum nu ne-a spus dacă va candida sau nu va candida și care, sigur, are pe 29 sau 30, când va fi, sau pe 1 februarie momentul de cumpănă al vieții sale. Trece sau nu trece moțiunea. Dacă trece moțiunea are o problemă că trebuie să facă guvern și nu știu cum va gestiona, dacă nu trece va avea foarte mari probleme în partid”, a afirmat Ion Cristoiu.

CONTINUAREA ARTICOLULUI IN PAGINA URMATOARE