Evenimentul Zilei > Monden > Game of Thrones. Se reface sezonul 8?! Ce au anunțat producătorii
Game of Thrones. Se reface sezonul 8?! Ce au anunțat producătorii

Game of Thrones. Se reface sezonul 8?! Ce au anunțat producătorii

Un anunț criptitc a apărut pe cotnul de Twitter oficial al Game of Thrones. Se anunță oare un remake după cel de-al 8-lea sezon, care a dezamăgit complet fanii?

Un mesaj misterios al producătorilor „Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor” a aprins imaginația fanilor, aceștia așteptând de la o zi la alta anunțul unui remake al sezonului 8, scrie Digi24.

Pe pontul oficial Game of Thrones de pe rețeaua Twitter a fost publicat un anunț misterios cu formula celebră „Winter is coming”.

Anunțul ar putea să fie legat de o reluare a serialului care s-a încheiat după opt sezoane în luna mai dar și de seria pe care HBO o pregătește, un prequel dedicat dinastiei Targaryen. De asemenea, unele voci spun că ar putea să fie vorba doar despre un anunț amical legat de apropierea anotimpului hibernal la propriu.

Mulți fani nu s-au ferit să se arate încrezători că anunțul ar putea să le dea speranțe că rețeaua de televiziune ar lua în considerare refacerea controversatului final al serialului. Din păcate HBO a respins de multă vreme această idee.

Cel mai probabil, anunțul se referă la „House of the Dragon”, noua serie dezvoltată în universul „Game of Thrones”. Potrivit informațiilor apărute, noua serie ar fi bazată pe evenimentele prezentate în romanul „Fire & Blood”, care surprind povestea dinastiei Targaryen, a ascensiunii acestei familii la putere și a războiului civil care marcat acea istorie.

Oficial se cunosc puține amănunte despre „House of the Dragon” . Printre acestea se numără faptul că regizorul Miguel Sapochnik, care a contribuit la serialul original, va fi implicat alături de Ryan Condal. De altfel, autorul „A Song of Ice and Fire”, George R.R. Martin, a conceput și această parte a poveștii, împreună cu Condal.