Gafă a la PSD. Comisia Călărași a chemat la audieri un fost primar, mort de 5 ani

Gafă a la PSD. Comisia Călărași a chemat la audieri un fost primar, mort de 5 ani

Comisia de anchetă Călărași l-a invitat marți, la audieri, pe fostul primar al comunei Nana Dumitru Budeșteanu, care a murit în anul 2008.

Luni, au fost audiaţi de membrii comisiei foştii prefecţi ai judeţului Călăraşi Doru Ioan Tărăcilă, Jenel Şerban şi Lilian Ionescu. Mâine sunt așteptați la audieri secretara primăriei Nana, Tudoriţa Nicolae, şi agentul agricol al primăriei, Marian Dobre. Senatorul PSD a insistat că declarația fostului primar era necesară, dar că, pentru că acesta a murit, va fi chemat secretarul primării din acea perioadă. "Nu era vorba de o scăpare. Membrii comisiei au propus, după audierea actualului primar, aceasta declinând aproape de fiecare dată competenţa, s-a spus să fie invitat şi fostul primar al comunei. În momentul în care s-a făcut o analiză s-a constatat că domnul Budeşteanu a trecut în lumea celor drepţi din 2010 şi pe cale de consecinţă secretarul primăriei din acea perioadă va fi invitat, este acelaşi secretar al primăriei care este şi acum. Un membru al comisiei a propus, nu a fost o scăpare, era necesară declaraţia fostului primar, chiar la sugestia actualului primar", a spus Firea.  Anunţul invitării la comisie a fostului primar al comunei Nana Dumitru Budeşteanu a fost făcut săptămâna trecută de către senatorul PSD Gabriela Firea, informează Realitatea Tv. "Între timp am aflat că e decedat fostul primar, era interesantă o discuţie cu domnia sa, cred că televiziunea care făcea spiritism s-a închis şi nu mai putem să continuăm audierea domniei sale, dar secretara primăriei care este încă în activitate poate să ne lămurească", a spus un alt membru al Comisiei Nana Adrian Solomon. CITIȚI ȘI:
  • Dragnea, stăpân peste zeci de milioane de euro. Cum va decide vicepremierul în ce sate va crește calitatea vieții
  • Purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan: "Votul în Biroul Permanent este unul favorabil pentru liste comune PSD-UNPR-PC"