Evenimentul Zilei > Actualitate > Gabriel Oprea, iritat de ziarişti
Gabriel Oprea, iritat de ziarişti

Gabriel Oprea, iritat de ziarişti

Ministrul Apărării, Gabriel Oprea, prezent astăzi la Suceava la conferinţa judeţeană a UNPR, s-a arătat iritat de întrebările jurnaliştilor privind paza preşedintelui, programul politic al partidului pe care îl conduce sau despre posibila candidatură la preşedinţie a lui Cristian Diaconescu.

Gabriel Oprea, care a venit însoţit de preşedintele de onoare al UNPR, Cristian Diaconescu, s-a arătat deranjat de insistenţa ziariştilor cu privire la asigurarea pazei preşedintelui şi a premierului României."Niciodată nu amestec politica cu securitatea naţională", a răspuns ferm Oprea. Întrebat dacă poliţia militară este pregătită să asigure paza preşedintelui, ministrul a avut aceeaşi poziţie: "Pe domeniul de securitate naţională vă răspund la Ministerul Apărării Naţionale şi punct".
Gabriel Oprea le-a mai spus jurnaliştilor prezenţi că ar fi trebuit să-i evacueze din sală din timpul lucrărilor conferinţei judeţene."În bucătăria politică a unui partid nu intră ziarişti. Am văzut că sunteţi în sală, am mers mai departe, din respect pentru dvs. nu v-am dat afară din sală, deşi aşa se procedează de regulă", a spus Oprea.
Nici când a venit vorba de anunţarea candidaturii lui Cristian Diaconescu la Preşedinţia României, preşedintele UNPR nu a fost mai deschis dialogului, precizând că această informaţie este numai pentru urechile membrilor de partid.
Oprea a răspuns ironic şi la întrebarea unei jurnaliste cu privire la programul politic al formaţiunii pe care o conduce. "Luaţi materialele acasă, le studiaţi şi când facem un simpozion ştiinţific ne luaţi la întrebări pe fiecare sintagmă şi noi vă răspundem în cadrul simpozionului", a afirmat ministrul.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: