FUEGO, ARTIST AL POPORULUI…moldovean

FUEGO, ARTIST AL POPORULUI…moldovean

De ziua lui, Paul Surugiu, alias Fuego, a fost distins cu titlul onorific de Artist al Poporului, de către preşedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti.

Titlul îi va fi înmânat oficial de Presedinte în luna octombrie, pe scena Palatului Naţional "Nicolae Sulac" din Chişinău,   în cadrul spectacolului jubiliar "Destin" ocazionat de împlinirea a 10 ANI de CÂNTEC pe scenele din Basarabia.

"În temeiul Articolului 88, Lit. a din Constituţia Republicii Moldova şi al Legii cu privire la distincţiile de stat ale Republicii Moldova, Preşedintele Nicolae Timofti i-a conferit cântăreţului Paul Surugiu - Fuego, titlul onorific ARTIST al POPORULUI "în semn de înaltă apreciere a meritelor deosebite în dezvoltarea artei muzicale, pentru activitatea de creaţie şi contribuţie la promovarea valorilor culturale naţionale", se arată într-un comunicat.

Decretul prezidenţial a fost semnat la Chişinău de Nicolae Timofti, Preşedintele Republicii Moldova, chiar pe 23 august 2012, ziua în care Paul Surugiu (FUEGO) a împlinit 36 de ani.

Ne puteți urmări și pe Google News

<object height="360" width="480"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/AomU5i6OcO4?version=3&hl=en_US" /><param name="allowFullScreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><embed src="http://www.youtube.com/v/AomU5i6OcO4?version=3&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="360" width="480"></embed></object>