Evenimentul Zilei > Monden > Frumușica Andra Mihai, a părăsit „Chefi la Cuțite”. Ce are de gând să facă mai departe
Frumușica Andra Mihai, a părăsit „Chefi la Cuțite”. Ce are de gând să facă mai departe

Frumușica Andra Mihai, a părăsit „Chefi la Cuțite”. Ce are de gând să facă mai departe

Spera să câștige, dar a ieșit din competiție. Andra Mihai, concurenta lui Chef Scărlătescu, s-a făcut remarcată nu doar prin abilitățile sale gastronomice, dar și datorită aspectului fizic.

Trofeul ”Chefi la cuțite” merge la o femeie, dar aceasta nu este Andra, ci, potrivit surselor, Narcisa Birjaru. Potrivit informațiilor postate de un cont de pe rețelele de socializare, concurentul Ștefan nu se află printre cei trei finaliști ai competiției.

Pentru ”frumușică”, deși competiția s-a încheiat, visul merge mai departe. Într-un interviu acordat recent EVZ, Andra Mihai a povestit că și-a dorit dintotdeauna să aibă un restaurant sau cel puțin să deschidă un bistro. Notorietatea pe care a câștigat-o participând la competiție îi crește șansele ca visul să devină palpabil.

”Vreau ca lucrurile să decurgă în alt mod, nu vreau genul acela de business în care să bag o căruță de bani și peste noapte să fie gata. Vreau să-l materializez în așa fel încât oamenii să simtă că este un proiect de suflet, să se transmită asta în mâncare și în momentul în care intră în restaurantul meu să simtă puțin mai mult decât „business”. a spus Andra.

Nici Ștefan, cuțitul de aur al lui Chef Dumitrescu, nu se află printre finaliști, potrivit informații publicate pe Instagram. Mai mult, niciun concurent cu cuțit de aur nu a intrat în finală, susțin aceleași surse.