Frații Tate, mașini de milioane pentru a atrage femei. Ce s-a întâmplat cu bolizii de lux

Frații Tate, mașini de milioane pentru a atrage femei. Ce s-a întâmplat cu bolizii de lux Sursa foto: INQUAM_Photos

Celebri frați Tate au cumpărat de-a lungul anilor mașini în valoare de milioane de euro. Cei doi foloseau aceste mașini și pentru a atrage mai ușor aspirante la titlul de iubită. Drept urmare investițiile au fost pe măsură. Cele 15 mașini ale fraților erau numai una și una. Toate au fost puse sub sechestru de către DIICOT în dosarul penal în care aceștia sunt judecați.

Vorbim despre trei mașini Porche, două BMW, un Aston Martin, un McLaren, două mașini Ferrari, un Lamborghini și cinci mașini Mercedes. Toate valoarează peste 3 milioane de euro, așa cum susțin procurorii.

Mașinile de milioane s-au întors la posesori

Cert este că numai una dintre ele, costă 360 de mii de euro. Așa că nu e de mirare că fetele care roiau în preajma lor se lăsau fermecate de eventuala putere financiară pe care ar fi dobândit-o în calitate de iubite. Desigur că acest lucru nu s-a întâmplat. În sensul în care fetele care au picat în plasa fraților Tate ar fi fost exploatate la videochat, așa cum susțin procurorii DIICOT.

Cu toate acestea dosarul DIICOT pare să se clatine. Mașinile care fuseseră confiscate s-au întors în posesia fraților. Dar lucrurile s-au complicat pentru ei, asta pentru că și englezii le-au deschis un dosar penal pentru fapte similare celor din România.

Ne puteți urmări și pe Google News
Andrew Tate

Sursa foto EVZ

Cei doi se bucură de libertate

Ba mai mult au cerut chiar și extrădarea celor doi pentru a fi anchetați în Marea Britanie. Deși au fost arestați în acest sens, instanțele din România au decis în cele din urmă să nu îi extrădeze până când nu vor fi judecați aici. Drept urmare, frații au fost eliberați, iar în acest moment se bucură de mașinile lor.

Aceștia sunt acuzați în România de constituire de grup infracțional organizat, trafic de persoane, dar și de spălare de bani. Rămâne de văzut dacă la sfârșitul procesului, acuzațiile vor rămâne în picioare.