După ce angajații penitenciarului i-au luat de pe card 700 de lei din banii depuși de familie, Migdale Ioan ar fi pus la cale o revoltă la Penitenciarul Găiești, susțin surse din cadrul Administrației Naționale a Penitenciarelor.

Banii ar fi fost retrași în urma unei solicitări din partea ANAF, care a emis către Administrația Penitenciarelor o înștiințare care anunța că pe contul lui Migdale a fost instituită poprire.

Rămas fără bani, temutul Migdale ar fi iscat un scandal monstru, pe motiv că banii nu ar pytea fi retrași, în condițiile în care sumele depuse pe cardul său nu reprezintă un venit, ci sunt un ajutor social, iar retragerea banilor ar fi ilegală.

Aceasta nu este însă prima dată când fratele lui Fane Spoitoru este umilit în penitenciar. În luna aprilie, când fratele său s-a stins din viață, Migdale a făcut o cerere pentru a fi escortat la înmormântare, însă solicitare i-a fost respinsă de conducerea Penitenciarului Jilava la acea vreme, iar prietenii săi au vrut chiar să organizeze un protest, dar acţiunea nu a mai avut loc după ce jandarmii au ameninţat că vor interveni în forţă

Sursă: cancan.ro