Evenimentul ZileiMondenBlitz newsFOTO/ Intitulată „regina sprâncenelor”, Maria Păuna, nu se laudă cu unele perfect conturate. Este specialist în micropigmentare, însă pe ale ei le ține naturale și subțiri

FOTO/ Intitulată „regina sprâncenelor”, Maria Păuna, nu se laudă cu unele perfect conturate. Este specialist în micropigmentare, însă pe ale ei le ține naturale și subțiri

FOTO/ Intitulată „regina sprâncenelor”, Maria Păuna, nu se laudă cu unele perfect conturate. Este specialist în micropigmentare, însă pe ale ei le ține naturale și subțiri
Maria Păuna este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști de la noi, dar și specialist în dermopigmentare și micropigmentare sprâncene. Cu toate că la academia ei susține că susține tendințele în materie de stilizare sprâncene, atunci când vine vorba de propriile sprâncene, Maria nu respectă niciun trend.

Pe modelul „cizmarul umblă întotdeauna desculț”, Maria Păuna nu pare că mai are timp să-și stilizeze propriile sprânce. Dovadă stau cele mai recente fotografii realizate de fotoreporterii EVZ.

VEZI GALERIE FOTO Poza 1/8

Suprinsă la o plimbare prin București, se putea remarca cu ochiul liber că Maria Păuna are sprâncenele mici, subțiri, deloc micropigmentate și aproape deloc stilizate. Chiar dacă se prea bine știe că stilizarea sprâncenelor trebuie să fie în perfectă armonie cu fizionomia, ne așteptam ca cea care este supranumită „regina sprâncenelor” să afișeze unele care să fie impecabile, care să le facă pe cele care le privesc să-și dorească unele la fel, cu atât mai mult cu cât sloganul ei este „sprâncene perfecte de vedetă”.

Acuzată că a stricat multe sprâncene

În urmă cu ceva vreme, Maria a fost implicată într-un scandal, fiind acuzată atât de cliente, cât și de cursante că titlul de „regină a sprâncenelor” nu îi se potrivește. Printre cele care i-au criticat calitățile și au acuzat-o că i-au stricat sprâncenele se numără și Raluca Podea, care a susținut că a nenorocit-o făcându-i un tatuaj greșit la sprâncene. Mai mult, unele dintre fetele pe care le-a avut la cursurile susținute de ea i-a adus acuzații grave, că se comportă agresiv și că deși cere mii de euro pe specializare, proba practică lipsește cu desăvârșire. În apărarea ei, Maria Paună susține că multe dintre elevele ei nu sunt interesate să învețe lucruri noi, ci doar sunt dornice să-și cumpere o diplomă.

„Pe piața de formare profesională suferim de bullying. Un elev agresează un formator, pentru că el consideră că dacă a dat 2000 de euro, mă cumpără și pe mine și diploma. Eu am muncit trei ani de zile, ca să poată ea munci și-n Europa, cu diploma asta. Eva (nr. una dintre cursantele care a făcut acuzații) a luat trei de doi și acum vrea diplomă. Eu când le-am spus că trebuie să susțină și o probă practică, ele au spus că au plătit și vor diplomă. Eu livrez educație, nu livrez diplomă”, a declarat Maria la Acces Direct în urmă cu un an.

 


Accesează: