Evenimentul Zilei > Monden > Fostul soț al celebrei artiste Andreea Bălan șochează: Există mai multe femei în viața mea!
Fostul soț al celebrei artiste Andreea Bălan șochează: Există mai multe femei în viața mea!

Fostul soț al celebrei artiste Andreea Bălan șochează: Există mai multe femei în viața mea!

Fostul soț al Andreei Bălan, dezvăluiri uluitoare despre relația cu fosta lui soție.

Una din loviturile de la începutul anului 2020 în lumea showbiz-ului a reprezentat-o divorţul dintre Andreea Bălan şi George Burcea. Fanii nu au crezut că cei doi s-au despărțit. Acest lucru deoarece deşi păreau o familie minunată şi aveau două fetiţe superbe.

Relația dintre cei doi s-a terminat cu un o serie de scandaluri. Acum, la 6 luni de la despărțire, cei doi par să se nu se mai certe.

Andreea Bălan pare că a început o nouă relație. Iar George Burcea își dedică timpul carierei profesionale. Actorul şi artista s-au certat o perioada după ce s-au despărțit. Acum. de dragul fetiţelor lor, discută cu respect unul despre altul.

„Am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”

Într-un interviu acordat unei reviste, George Burcea a mărturisit cu mândrie că din viaţa sa fac parte mai multe femei speciale. El spune că le iubeşte şi le respectă pe toate. Motivul invocat de actor este acela că fiecare dintre ele are un rol deosebit în viață lui.

„Există mai multe femei în viața mea cărora le datorez iubire, respect și protecție pentru tot restul vieții. O iubesc pe mama că m-a născut și a avut grijă de mine. Pe bunica pentru că m-a crescut și m-a învățat să fac enorm de multe lucruri care-mi prind bine acum.

Iar bineînțeles, pe fosta soție căreia îi mulțumesc pentru cele două fetițe sănătoase și minunate pe care mi le-a oferit. Mai am două fetițe care vor deveni femei. Iar rolul meu este acela de a încerca să le conduc pe un drum plin de dragoste și fericire. După cum vedeți, am multe femei în viața mea și sunt mândru de acest lucru”.

„Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot”

Anul trecut a început greu pentru actor.George Burcea a reuşit să ajungă treacă peste probleme, după ce a încercat să nu se lase afectat de tot ce s-a scris în presă.

„În România ești un subiect fierbinte doar atunci când te însori, faci copii, divorțezi sau mori. Din păcate, lucrurile care aparțin de domeniul în care activezi, contează puțin spre deloc. Mie nu-mi place presa de scandal. Iar în toată această perioadă nu am oferit nici măcar un singur interviu pentru că știam că ei vor diseca fiecare cuvânt spus de mine.

Am preferat să văd de grijă fetițelor cât de mult posibil, de teatru, film și scris.Iar aceste lucruri mi-au dat o stare emoțională foarte bună. Pot spune că traversez una dintre cele mai bune perioade ale viețîi mele. Fac exact ceea ce-mi place, am copiii sănătosi, persoanele dragi aproape, iar acum sunt la fermă. Asta înseamnă fericire pură. Mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot”, a spus George Burcea, potrivit romaniatv.net.