Evenimentul Zilei > Monden > Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a pus ordine în viață. La ce a renunțat
Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a pus ordine în viață. La ce a renunțat

Fostul ginere al lui Traian Băsescu și-a pus ordine în viață. La ce a renunțat

Problemele din ultima perioadă pe care le-a avut Bodo de la Proconsul, care a suferit în urmă cu două luni un infarct, l-au făcut să schimbe mai multe lucruri în viața sa.

 

Fostul ginere al lui Traian Băsescu a mărturisit că este fericit și mai sănătos ca niciodată, dar și mândru că în urma intervenției a reușit să renunțe la viciul său de 38 de ani, fumatul!

„Am renunțat la lucrurile nocive din viața mea. E mult mai ușor acum fară fumat după 38 de ani. nu mi-a fost frică moarte pentru că nu am realizat că am facut infarct. Abia după două zile m-am gândit că ar fi bine să fac niște analize”, a spus artistul.

Cunoscutul cântăreț a mai mărturisit că a fost la cumpăna dintre viață și moarte deoarece un vas de sânge era înfundat, însă medicii au rezolvat la timp situația.

„Era un vas de sânge principal înfundat și s-a rezolvat. M-au anunțat în timpul operației. Mi-am desfășurat activitatea normal și în timpul infarctului. Harul lui Dumnezeu se întâmplă în fiecare zi pentru că El este acolo și ne iubește și așa a hotărât El. Eu nu prea am meritat Bunătatea Lui”, a spus el în direct la Antena Stars.

În plus, Bodo a decis și să părăsească Capitala. „Împreună cu Bodo și copiii, mergem pe un drum nou, necunoscut de noi, dar cunoscut de Dumnezeu! Ne-am mutat din București la țară. Suntem entuziasmați, bucuroși, liniștiți, încredințați că suntem unde trebuie si facem ce trebuie. Tot azi facem și 11 ani de când suntem căsătoriți.

Azi suntem sănătoși în ciuda încercării prin care a trecut Bodo în urmă cu 3 săptămâni. Azi a fost o zi plină de teste ale răbdării și îngăduințelor, dar am terminat cu happy end, zi, azi, azi, mâine nu e al nostru, e al Lui! Locuim în comuna Dobrești, jud. Argeș”, scria soția lui Bodo, Loredana Marin, pe pagina ei de Facebook, scrie Cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: