Evenimentul Zilei > Justitie > Fosta soție a lui Dragnea intră pe SCENĂ! Cererea făcută de Bombonica
Fosta soție a lui Dragnea intră pe SCENĂ! Cererea făcută de Bombonica

Fosta soție a lui Dragnea intră pe SCENĂ! Cererea făcută de Bombonica

O nouă cerere este adusă în atenția publică în privința abuzului în serviciu, Bombonica Dragnea fiind cea care cere instanței supreme să sesizeze Curtea Constituțională în privința cazului său.

Fosta soție a lui Liviu Dragnea, considerat unul dintre cei mai puternici oameni din România în urma dezvăluirilor făcute de EvZ despre grupul “Noi suntem statul” (vezi episodul care îl are în centrul acțiunii chiar pe Liviu Dragnea), a invocat necesitatea introducerii unui prag valoric pentru anchetarea infracțiunii de care este acuzată, abuzul în serviciu.

Cererea Bombonicăi Prodana urmează să fie discutată la următorul termen al acestui proces, programat săptămâna viitoare. Dacă magistraţii Curţii Supreme acceptă să fie depusă o sesizare la CCR, atunci aceasta va ajunge în atenţia judecătorilor constituţionali, care au luat o decizie în privinţa abuzului în serviciu în vara anului trecut. Atunci, Curtea Constituţională a decis că abuzul în serviciu poate fi considerat infracţiune doar dacă presupune încălcarea unei legi sau ordonanţe.