Alături de actriţa Medeea Marinescu, marele actor va relua piesa de teatru „Străini în noapte” după 6 luni de pauză din cauza pandemiei de coronavirus.

Cei doi mari artişti vor putea colabora din nou la „Grădina de Vară Herăstrău a Teatrului Constantin Tănase”, veste confirmată recent de Medeea Marinescu.

„Am pierdut numărul spectacolelor care au fost amânate din pricina pandemiei. Pot să spun însă că, pe măsură ce acestea au fost reprogramate, eu am încercat să anunţ publicul pe pagina mea de Facebook.

Mai ales că sunt mulţi cei care îmi scriau şi voiau să ştie ce se întâmplă. Am vorbit în toată această perioadă cu Florin Piersic.

Îi mărturiseam că îmi lipsesc glumele lui şi hazul lui de necaz, şi poveştile de pe drumurile noastre nesfârşite, şi bineînţeles, textul acesta excepţional a lui Assous pe care ne place să-l jucăm.

Am fost pe rând, ba îngrijoraţi, ba încrezători, apoi iar sceptici, însă cred că amândoi am ştiut că nu se poate termina viaţa acestui spectacol brusc.

Asta nu. Aşa că, într-o bună zi, acest minunat om, care e Florin, m-a sunat şi mi-a spus că el a luat textul în braţe şi l-a repetat, singur, acasă.

Şi m-a sfătuit să fac acelaşi lucru pentru că el crede că nu mai e mult şi vom juca. Nu exista încă în acel moment această variantă, de a juca la Grădina de Vară a Teatrului Constantin Tanase.

A fost ca o premoniţie, ca o fericită intuiţie ….şi iată că visul nostru e pe cale să se împlinească”, a spus Medeea Marinescu.

Astfel, piesa „Străini în noapte”, care s-a bucurat de un interes uriaş din partea publicului, se va juca pe 3 şi 7 august, de la 20:30, în Parcul Herăstrău.

Din cauza măsurilor de prevenire a răspândirii coronaviruslui, cei doi actori au anulat zeci de spectacole în ţară şi străinătate.

Pauza forţată pe care au luat-o Florin Piersic şi Medeea Marinescu a început în luna martie 2020.

Având în vedere că spectacolele şi concertele sunt interzise în spaţiile închise, artiştii din România au început să se reorienteze spre grădinile de vară.

sursa: click.ro