FILMUL tragediei de la Colectiv. Ce au surprins cele PATRU camere video din interiorul clubului GALERIE FOTO

   

Într-o postare pe Facebook, Chilian crede că preşedintele României, Klaus Iohannis se află în spatele unei acţiuni bine programată şi care şi-a atins scopul: obţinerea demisiei şi plecarea lui Victor Ponta de la Palatul Victoria. Observaţiile lui Chilian vin în contextul în care nu este foarte clar dacă procurorul de caz, care a citit stenogramele unor discuţii incredibile, a sesizat DIICOT în cazul afirmaţiilor ofiţerului STS care susţinea o teorie extremă: incendiul de la #Colectiv a fost provocat.

ADEVĂRATUL PROPRIETAR al fabricii Pionierul a acordat un INTERVIU EMOŢIONANT despre tragediile de la COLECTIV – EXCLUSIV

“A trebuit să moară oameni ca să schimbăm Guvernul ăsta” a spus ‪#‎KlausIohannis pe 1 noiembrie 2015. In limba romana ce a spus Iohannis inseamna ca pentru a schimba Guvernul ‪#‎Ponta, el Iohannis a trebuit sa apeleze la o varianta de a provoca demisia lui Ponta, varianta pregatita de multa vreme: Sa ucida tineri si copii. Sa ordone uciderea unor oameni nevinovati.

Conform dictionarului explicativ al limbii romane acest verb, “A trebui” este un imperativ care nu inseamna nimic altceva dect:

A TREBUÍ pers. 3 trébuie intranz. 1) (despre persoane, lucruri) A avea ca necesitate; a-i fi necesar. 2) A constitui o necesitate. ◊ Cum trebuie cum se cuvine; cum se cade; bine. 3) A fi dator; a avea obligația…

Ce a spus Victor Ponta se adevereste pana la ultima nuanta!

“Cei care doreau schimbarea guvernului erau dispuși și la propriu, dar și la figurat să calce pe cadavre. Eu sunt un om construit altfel și nu cred că merită să ții de o funcție călcând peste cadavre. Alții au considerat că merită acest lucru” – ‪#‎VictorPonta 22 decembrie 2015

Adevarul este mereu ascuns chiar in fata ochilor nostri. In lumina noilor marturii ale ofiterului activ, colonel Stefan Enache în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul Secretariatului General al Guvernului ‪#‎Ciolos, Klaus ‪#‎Iohannis trebuie anchetat pentru crima!

„Eu coordonez tot ce înseamnă activitatea de stenograme, documente secrete, bruiaj. Ce, eu nu le-am spus ce a fost acolo la…poţi să spui…Eu ştiu ce a fost acolo la…când au dat ăia foc. Eu le-am spus „d-acolo nu scapă nimeni!” Păi acolo a fost dat de aia şi când a ajuns flacăra a făcut prăpăd acolo.

Se ştia, mă! Ştia şeful din ‪#‎Minister…Şi ‪#‎Oprea… Păi dacă şi-au dat sms-uri „nu vii în seara asta în club!”, unii… Şi eu am prieteni care au fost…specializaţi pe explozibil şi arme de distrugere în masă. Acolo sunt bombele care le au americanii. Mamă şi tată. Deci americanii au mamă, îi spun bombe mamă, israelienii le spun, ruşii tată şi israelienii au o combinaţie de-a lor, aiurea. Numai gazul care a fost, a fost o explozie. Păi dacă i-a făcut ca la rotisor…

Ce vorbeşti…Şi gazul ăla dezvoltă 2000 de grade. Acela l-a dat din spray, s-a ridicat a creat vid, în momentul în care a coborât, oxigen."

Stefan Enache, ofiţer activ cu gradul militar de colonel în cadrul UM 02999 – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi consilier în cadrul ‪#‎SecretariatuluiGeneralalGuvernului, la data crimei din Clubul ‪#‎Colectiv.

Am refuzat pana acum sa public acele fotografii facute in clubul Colectiv. De astazi nu o mai fac. Voi trebuie sa stiti si sa vedeti ce s-a petrecut cu adevarat acolo, sa vedeti cu ochii vostrii ce au vazut parincii copiilor plecati acolo la Colectiv asa ca am sa preiau dintr-un post al unui tata Iancu Eugen Eugen, ce si-a pierdut baiatul acolon la Colectiv.

Daca el, ca tata, a publicat aceste fotografii preluate dintr-un articol in care apare marturia terifianta a unui pompier in cazul crimei de la Colectiv, atunci noi ceilalti, nu avem dreptul sa inchidem ochii sau sa intoarcem capul in alta parte si sa nu vedem”, a scris Florin Chilian pe Facebook.

Tatăl uneia din victimele din Colectiv, acuzații DURE față de Arafat și Bănicioiu: "Vă acuz de CRIMĂ"

f-11_4f-10_19f-12_2f-9_23f-8_27