Flagrant în centrul Clujului | VIDEO

Flagrant în centrul Clujului | VIDEO

Doi santajisti care amenintau ca vor ucide un copil dacă nu primesc 3.300 de euro au fost reţinuţi, ieri după amiază, în plin centrul Clujului.

Poliţiştii de la Brigada de Combatere a Crimei Organizate au acţionat în faţa a sute de oameni şi au reţinut doi bărbaţi din Sighetu Marmaţiei, unul de 27 de ani şi altul de 40 de ani care l-au ameninţat pe un om de afaceri din Cluj că îi vor ucide copilul, îi vor da foc la casă şi îi vor scoate rinichii. Primul contact dintre şantajişti şi B.A., om de afaceri din Cluj Napoca s-a derulat în noapte de miercuri spre joi când cei doi şantajişti l-au sunat pe clujean şi i-au cerut 3.300 de euro.

În prima fază omul de afaceri nu a reacţioant dar şantajiştii l-au sunat din nou joi dimineaţa şi i-au descris traseul urmat de copilul lui din Zalău îin druim spre şcoală şi cu ce anume era îmbrăcat.

Omul de afaceri din Cluj s-a decis să îl denunţe pe şantajist la poliţie abia după acest moment. În momentul reţinerii cei doi maramureşeni au fost extremd e violenţi. Poliţiştii spun că şantajiştii şi omul de afaceri din Cluj se cunoşteau de mai mult timp şi că au făcut afaceri în Ungaria.

Ne puteți urmări și pe Google News

VEZI FIŞIERE MULTIMEDIA ATAŞATE!!!