Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”
Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”

Fiul şi tatăl. Emi Pian şi Nicolae Duduianu au vorbit despre moarte: „Ştie că mă duc!”

Clanul Duduianu a primit cea mai grea lovitură de când există în peisajul interlop din România: după moartea lui Emi Pian, înjunghiat la barbut de un rival, a murit şi tatăl său, Nicolae Pian, doborât de infarct la Penitenciarul Rahova.

Cel care a pus bazele clanului alături de fratele său – Ion Duduianu (răpus în 2018 de un stop cardio-respirator) – , n-a suportat vestea morţii lui Emi Pian.

Într-unul dintre dialogurile virale în mediul online, Emi Pian şi Nicolae Duduianu discută despre cum era viaţa de interlop înainte de Revoluţie, dar şi după.

În filmarea încărcată pe YouTube în aprilie 2020, decanul Duduienilor are o remarcă macabră chiar la început.


Undă de șoc în Clanul Duduianu. O altă lovitură grea pentru celebrii interlopi

Florin Salam, umilit de interlopi. Manelistul s-a pus în genunchi și a…

Ce a făcut Emi Pian în ghetoul din Ferentari, înainte să fie ucis? Se temea!


Când Emi Pian (Florin Mototolea pe numele real) îl roagă pe părintele său să se alăture transmisiunii în direct, Nicolae îi spune râzând: „Ştie că mă duc!”

Auzind această premoniţie sinistră, Emi Pian intervine urgent şi într-un limbaj specific mediului din care provine încearcă să anuleze gândurile negre ale bătrânului.

„Să te ferească Dumnezeu! De ce să te duci? Să moară familia mea de nu eşti numărul 1”, a spus Emi Pian, nesocotind că jura chiar pe viaţa alor săi, inclusiv a tatălui.


Va fi jale! Mesaje din lumea interlopă la moartea lui Pian-Duduianu: „Nu rămâne așa”

De ce a murit Emi Pian? „O sa auziţi ce n-aţi auzit în viaţa voastră! Şi IGP, şi Capitala!”

E război în București! Liderul unui clan interlop, omorât în condiții suspecte. Ce urmează


La auzul vorbelor spuse de copilul său, bătrânul Duduianu a schiţat un gest de neîncredere, episod nebăgat în seamă de cel care iniţiase live-ul pe Facebook.

Între cei doi urmează o discuţie care se derulează de-a lungul a 44 de minute şi care bifează aspecte din viaţa clanului interlop Duduianu.

Emi Pian a aflat că Nicolae nu avea un băiat favorit, dar şi că s-a îmbolnăvit din cauza lui Elvis, pentru care intervenise să aibă o pedeapsă mai mică în urma unei infracţiuni.


„Aveţi grijă, că eu mor!” Blestemul groaznic care distruge clanul Duduianu

Cine era Emi Pian, șeful Clanului Duduianu. Cum și-a petrecut ultimele ore

Ascensiunea Clanului Duduianu. De la furturi de fier vechi la șantaj, cămătărie și trafic de droguri


Mai departe, bătrânul Duduianu povesteşte că vremurile s-au schimbat faţă de zilele în care făcea legea în Bucureşti, alături de brigada.

Nicolae subliniază că „acum lumea e perversă şi rea” în comparaţie cu perioada dinaintea Revoluţiei, când se impunea cel care avea pumnul mai puternic.

Apropo de pumni, Nicolae le-a mărturisit băieţilor săi că el nu a pierdut niciodată într-o luptă bărbătească, „unu la unu” datorită faptului că avea pumnul greu.


Ispita Bianca Pop, mesaj sfâșietor la moartea lui Emi Pian: „De ce îmi ia Dumnezeu prietenii?”


Mai multe detalii despre cum a murit Nicolae Duduianu la Penitenciarul Rahova puteţi citi în acest link.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.