Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul lui Michael Douglas, cinci ani după gratii
Fiul lui Michael Douglas, cinci ani după gratii

Fiul lui Michael Douglas, cinci ani după gratii

Cameron, fiul celebrului actor Michael Douglas şi nepotul nu mai puţin renumitului star de cinema Kirk Douglas a primit o condamnare de cinci ani de închisoare, după ce procurorii l-au găsit vinovat pentru consum şi trafic de droguri, anunţă Reuters.

Cameron Douglas a fost prins de către poliţişti într-o cameră de hotel din New York având asupra sa cantităţi mari de heroină, cocaină şi metamfetamină.

În ianuarie, ajuns în faţa judecătorilor, tânărul a pledat vinovat pentru toate capetele de acuzare şi a cerut scuze familei pentru „coşmarul pe care i l-a creat”, admiţând totodată că este de mult timp dependent de heroină.

Actorul Michael Douglas, i-a trimis o scrisoare judecătorului, cerându-i să dea dovadă de indulgenţă, deoarece fiul său se luptă cu dependenţa de droguri încă de la vârsta de 13 ani.

"Am o idee despre presiunea resimţită de cineva care îşi caută propria identitate atunci când a crescut având un tată celebru", a mărturisit actorul Michael Douglas, făcând referire la relaţia cu tatăl său, Kirk Douglas. "Nu sunt însă sigur că pot să înţeleg ce înseamnă să te descurci atunci când ai două generaţii de celebrităţi în familie", a mai spus starul.
O altă scrisoare de susţinere pentru fiul vitrega rătăcitor a fost transmisă judecătorilor şi din partea soţiei lui Michael Douglas, actriţa Catherine Zeta-Jones. „În toţi aceşti ani de când îl cunosc pe Cameron, el nu s-a arătat afectat de această boală care l-a măcinat, nu a fost agresiv faţă de fraţii săi, nu a avut niciodată un comportament abuziv faţă de familia sa.

"Fiul meu vitreg este o persoană iubitoare, politicoasă şi de încredere”, a scris actriţa, care nu a participat, însă, alături de soţul său la audierile de ieri. Deşi a primit o condamnare de cinci ani, din această perioadă va fi scăzut şi anul deja petrecut de acesta în închisoare.

Cameron a acceptat, totodată, să colaboreze cu ofiţerii antidrog în vederea rezolvării altor cazuri, au precizat autorităţile.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.