Evenimentul Zilei > Actualitate > Fiul lui Emi Pian, devastat de moartea tatălui. Aly Duduianu nu doarme și refuză mâncarea
Fiul lui Emi Pian, devastat de moartea tatălui. Aly Duduianu nu doarme și refuză mâncarea

Fiul lui Emi Pian, devastat de moartea tatălui. Aly Duduianu nu doarme și refuză mâncarea

Fiul fostului șef al Clanului Duduienilor, Emi Pian, este devastat de durere după moartea tatălui său, de care era foarte apropiat.

În vârstă de 21 de ani, Aly Duduianu, fiul fostului lider al lumii interlope bucureștene, a fost de față atunci când Emi Pian a fost în junghiat în conflictul care a avut loc în zona Giulești. Se pare că tânărul a rămas marcat de ceea ce a văzut atunci, după ce a fost martorul cumplitei răfuieli între cele două clanuri.

Surse apropiate familiei Duduienilor, susțin că Aly refuză să mănânce și nu mai poate să doarmă din momentul în care a asistat la moartea tatălui său, Emi Pian, conform cancan.ro.

Zilele trecute, tânărul în vârstă de 21 de ani a fost audiat, de procurorii care au preluat cazul, în calitate de martor în dosarul uciderii tatălui său, iar rememorarea cumplitului eveniment i-a făcut foarte rău. Se pare că el s-ar fi prăbușit de durere în fața polițiștilor, chiar în timp ce trebuia să dea declarații.

Aly Duduianu ar fi mărturisit că nu mănâncă de zile întregi și că se gândește în permanență la tatăl său, Emi Pian.

„A căzut pur și simplu. A fost dat cu apă pe față și și-a revenit. A spus că nu a dormit deloc de când a murit tatăl său și că nu a mâncat aproape nimic în ultimele zile. Este un copil care și-a văzut tatăl măcelărit sub proprii ochi, fără să poată face nimic”, a povestit o sursă conform cancan.ro.

Durerea care îl încearcă pe tânărul Aly reieze și din postările pe care le-a făcut în ultimele zile pe rețelele de socializare, în care deplânge moartea tatălui său.

„Nu am cuvinte, te voi iubi cât voi trăi, tăicuțul meu”; „Dumnezeule, cum poți să-mi faci așa ceva?”; „Viața mea, șeful meu, nu mai pot de dorul tău, unde ești tăicuțul meu?… Of, cât de mult pot să te iubesc, acum simt cu adevărat”, sunt câteva dintre postările pe care le-a făcut tînărul în ultima perioadă.

De menționat că în urmă cu câteva săptămâni înainte să-și găsească sfârșitul, Emi Pian a organizat o petrecere pentru fiul său la un hotel de pe Litoral. La eveniment a fost invitat să cânte manelistul Florin Salam, iar la miezul nopții i-a înmânat cheile unui automobil de lux.